Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresős randi partner?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresős randi partner?

Figyelt kérdés

még sosem csináltam ilyet, de most regisztráltam egy társkeresőre. egy fiúval beszélgettem egy keveset aztán elhívott találkozni. furcsa volt, hogy alig dumáltunk valamit, máris találkozóra hív. persze így több téma lesz élőben, de egy kicsit izgulok...:D

milyen egy teljesen idegennel első randizni? eddig csak olyanokkal találkoztam, akiket legalább egyszer láttam élőben. így a szándékait sem tudom, de a saját szándékaimat sem, nem volt még időm sem feldolgozni a történteket :D

volt már veletek ilyen?

19/L

2014. szept. 3. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus menj el szerintem, bár elég gyorsnak tűnik a tempó. Veszíteni való nincsen, max. akkor ,ha a fickó sorozatgyilkos. Legfeljebb, ha úgy érzed ,hogy nem működik a dolog, nem szimpatikus, közöld vele, hogy nem szeretnéd folytatni, ha igen, akkor pedig úgy is kialakulnak a dolgok.
2014. szept. 3. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Rám mindig minimum egy hetet kell várni, hogy hajlandó legyek személyesen találkozni. Mondjuk már egy beszélgetésből is le lehet szűrni, hogy kire érdemes időt áldozni.

Az elsőn én borzasztóan izgultam, korán is érkeztem a helyre meg várni is kellett a srácra, mert olyan helyen lakott ahol mindig leállt a villamos, mással meg nem is tudott jönni. Tél volt, hatalmas hó, és úgy lefagytam, hogy az egész randi alatt vacogtam. Hülyén is viselkedtem. Azért jó volt és még kilenc hónapig találkozgattunk.

A legextrémebb netes első randim pedig külföldön volt egy olasz sráccal. Mindenki azzal rémisztgetett, hogy majd elad prostinak :D Aztán semmi ilyesmi nem történt és vele is többször találkoztam, meg még levelezünk is.

Azért legyél óvatos, tudod, ne menj fel hozzá meg legyetek nyilvános helyen, és ne maradj sokáig.

Jó szórakozást! :)

2014. szept. 3. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!