Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy a lányok a külsőm miatt utasítanak el, vagy a személyiségemmel van a baj?
Az a baj, hogy nem tudom, melyik a probléma, így aztán a megoldást sem tudom hogy hol keressem.
Lehet, hogy rossz benyomást keltek, rosszul ismerkedem, és emiatt nem vagyok sikeres. De ott a gond, hogy mi van, ha azzal amúgy semmi gond nem lenne, csak a külső adottságaim miatt hiába, mert nem is kíváncsiak rám, nem akarnak megismerni (adott esetben jogosan, én sem akarnék olyannal járni, aki nem tetszik külsőre).
Hogy deríthetném ki, hogy melyik a gond? Mert ha a stílus, akkor nyilvánvaló, hogy a viselkedésemen kell változtatnom, viszont ha a külső, akkor meg nem nekem kell változni, hanem a kinézetemnek.
Van, aki megmondja.
Amúgy meg, ha szóba állnak veled, de némi beszélgetés után nem akarnak már találkozni veled, akkor már a külsőddel nincs olyan nagy gond, akkor a személyiséged nem szimpatikus, de ha még szóba sem akarnak veled nagyon állni, akkor már a külsővel is gond van...
Küldj egy képet, és megmondom, hogy szerintem van-e gond a külsőddel. :-)
L
Ha szinte soha nem látod a nőkön azt a nézést, ha alacsony, túlsúlyos, vagy ragyás, vagy valami hasonló, akkor valószínűleg külsőleg nem jössz be nekik. Ehhez egy tükör és reális önkép kell.
Kérdezni ne azt kérdezd egy nőtől, h miért nem tetszel, hanem, h szerinte min kellene változtatnod, úgy talán kapsz őszinte választ is.
Belsőt pedig könnyen kiderítheted, ha olyan helyeken ismerkedsz, ahol nincs kép, pl itt vagy más fórumokon.
De érted, ha pl. az arcom a gond, akkor úgysem fogja azt mondani, hogy "hát szabasd át az arcod".
Igazából más külsődleges problémát nem is tudok elképzelni mert az öltözködésem, stílusom rendben van, a testalkatom is sportos, egyedül annyi hogy nem vagyok extra helyes.
Azt mondják, ami kint az bent és ami fent az lent, tehát egyikből következik a másik.
Ha valakinek bejön a személyiséged, annak be fog jönni a külsőd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!