Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért olyan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért olyan nehéz megszólítani egy lányt?

Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
mert magadnak állítasz fel falakat, egyáltalán nem nehéz csak kell a bátorság... nem az sem kell, csak az önbizalom hogy tudod hogy te jó vagy és ha visszautasít akkor nemtéma de lehet igent mond nem kell piedesztára emelni a punc1t :D
2014. aug. 31. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Mert mindenhol úgy járkálnak hogy a telefonjukat bámulják és bu***zizzák mindenhol :)
2014. aug. 31. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
10%
Nem nehéz, én mindig rájukkiáltok, hogy "Na mivan puncis???" és máris elindul a beszélgetés. Csak lazán töki.
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Mert el vannak maguktól szállva, és nagyon durván küldik el a srácot, ha az nem tetszik nekik... Nekem emiatt elment a kedvem attól, hogy leszólítsam a lányokat, ez nem gyávaság, inkább fásultság, beletörődés...
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem beszéled a nyelvét?

Vagy félsz, hogy a melleit bámulod a szeme helyet?

2014. aug. 31. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Denisnek igaza van! Tényleg ezt látni és én azt hittem h ez csak a 15-18 éveseknél van így de sajna az idősebbeknél is.
2014. aug. 31. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
2014. aug. 31. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:

"Szerintetek miért olyan nehéz megszólítani egy lányt?"

- Folyton telefonoznak.

- Folytan más csajokkal vannak.

- Ha 4 szem közt akarsz velük beszélni, akkor tök hülyének fog nézni, csoda hogy le nem köp.

- Ha nem néz hülyének, akkor a mindenféle különösebb ok nélkül mellette álló 12 csajból valamelyik fog tök hülyének nézni, és a csordaszellem olyan erős hatással lesz a többi 12 tök sötét, saját akarat nélküli csajra, hogy ott rögtön ki fognak röhögni (A SEMMIÉRT!!!), és lejáratni még az előtt is, akit ki nem állhatnak (ugye milyen nőies dolog)?

- Mert a lányok tök hülyék, és mikor odamész hozzájuk a 13 csaj 25 féle pofát fog vágni 3 másodpercen belül, és olyan megvetően fognak rád nézni, hogy legszívesebben vagy fejberugdosnád az összeset, vagy felszakítanád a padlót és bebújnál alá szégyenedbe.

Ráadásul én ahányszor megszólítok valakit (NEM ISMERKEDÉS MIATT!!!) a vége az, hogy a sötét hülye egyszerűen fel sem fogja amit mondani akarok, és vagy 100 kérdést intéz felém, pedig talán felfoghatná amit mondok neki, ha a beszédem közepette pofátlanul nem kommunikálna egyszerre a körülötte lévő összes ri'bancal. Ilyenek a mai csajok, ez van. A fiuk meg még 1000x rosszabbak, úgyhogy róluk inkább nem is mondok semmit.

2014. aug. 31. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!