Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem, hogyan kezeljem? Hölgyek véleményére vagyok kíváncsi.
Vázolom a helyzetet:
Adott egy gyönyörű lány, akivel nemrég ismerkedtünk meg, azóta már voltunk három randin, a harmadikon el is csattant az első csók, majd a második... Utána, miközben hazafelé utaztunk, azt kérte tőlem, hogy ne siessünk, de hozzunk össze még randikat.
Időközben eltelt jó néhány nap, nem találkoztunk, én hívtam őt programokra, de lényegében visszautasítást kaptam. Kérte, hogy legyek türelmes, mert magában helyre kell raknia a dolgokat.
Én ezt maximálisan tiszteletben is tartom, tényleg, talán elmondhatom, hogy belezúgtam, ezért nem is szeretnék semmit sem a rossz irányba terelni, erőltetni. De be kell valljam, ez a bizonytalanság lassan felőröl.
Tudom, hogy nem láthattok a másik lelkébe, de hölgyek, ti mit gondoltok erről a helyzetről? Tényleg csak legyek türelmes, vagy inkább kezdjek el beletörődni, hogy nem lesz olyan, hogy "mi"?
Köszönöm! :)
Hát basszus, ugyanilyen helyzetben vagyok szinte, csak én vagyok a lány, és én próbálok kapcsolatba lépni a fiúval, aki nem igazán reagál. Nálunk mondjuk már jóval több randi volt.
Szerintem várj egy darabig, de ha a nő napokig nem jelentkezik magától, az már nem jelent jót sajnos.
Már egy hete, igazából mindig én kezdeményeztem azóta is, de ő mindig válaszolt, telefonon is beszéltünk, amikor nem értem utol, akkor ő hívott vissza. Tényleg nem tudom, hogy mit csináljak. :(
Nem irigyellek, baromi rossz érzés, hogy állandóan csak egyvalakire tudsz gondolni, és nem tudod, hogy a másik mit érez. De akkor mire véljem a csókot? :(
Nekem is ez jutott először eszembe, hogy van ott egy harmadik is.
Ha nem is fizikálisan, de mentálisan. Nem tud dönteni a lány.
Néha írj rá, kérdezd meg, hogy van. Hogy lássa nem felejtetted el. De várd meg, míg ő kéri következő talit. Akkor már biztos elrendezte magában a dolgokat.
De egy hónapnál ne nagyon várj többet.
Viszont ha őszinteségre alapul a kapcsolatotok, akkor rá is kérdezhetnél, hogy miért szüneteltek? Mert ez nem lassítás, hanem szünet.
Kösz hogy leírtad. Jó tudni mi lett a vége.
Sok sikert majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!