Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tenyleg csak barát vagy több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg csak barát vagy több is lehet? Mindenki véleményére kiváncsi vagyok.

Figyelt kérdés

Üdv

Megismerkedtem egy hölggyel,barátja van igaz,de a kapcsolat haldoklik,ezt ő mondta,csak az anyagiak tartsák őket egyben.

Velem nagyon jól elvan,találkoztunk is többször,keres,ír,stb.

De mikor rákérdeztem azt mondta,inkább a belsőm az ami bejön..később meg már azt mondta,h barát vagyok csak.

Akkor én nem kerestem,hagytam a francba,de ő jött,hiányzom,nem jó ez így,stb.

És a viselkedése azóta mintha más lenne.Átkarolom,simogatom,hiv,keres mégtöbbet mint akkor...persze még mindig állítja,h csak barát.

És ezzel nem lenne baj,hagynám is a francba,de lesz egy házibuli,igen kis létszám,és hát meghívott.

MOndtam neki,h sok értelmét nem látom,h elmenjek,és látszott rajta,h szomorú lett,zavarja,h nem vagyok ott.

Szerintetek azért hívhat meg,mert szeretne úgymond többet tőlem,mint pasitól? Vagy csak mert barátnak hisz,azért akarja,h ott legyek.

4 pasi-4 lány a felállása buliban.

2014. ápr. 9. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet tenyleg baratkent kezel,es nem akar semmit,foleg,hogy mindig mondja is. Valoszinu csak baratok maradtok.Es veled jobban tud bulizni,jol erzi magat veled.
2014. ápr. 9. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:
mindenki nem fog neked válaszolni, a 3/4-ét el sem tudnád olvasni, mert olyan nyelven írnák, amit nem ismersz, pl arabul vagy kínaiul.
2014. ápr. 9. 11:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Hat voltunk egyszer bulizni,igaz nem kettesben,de ott nagyon nem.torodtem vele.

Az meg hogy velem akar bulizni...ott lesznek a legjobb baratnoi is,bulizzon azokkal.Meghat tudja h reszemrol ez a barat dolog nem megy,es meg is erti azt mondja...mikor kerdeztem,h akkor most mit akar,azt mondta hagyjuk a multat.meg hat mondom,ahogy viselkedik...de mindegy,valszeg en ertem felre,vagyis szeretnem felreerteni.Majd kiderul,mit akar mit nem.

2014. ápr. 9. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!