Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randin elélvezek a gatyámba az átlátszik a nadrágomon?
Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 15:08
1/8 Gyuri Bee válasza:
Ha világos, akkor jobban látszik, és általában észre szokták venni. Az már a partneren múlik hogy dolgozza fel az élményt.
Technikailag nem elélvezésről van szó, csak egy kis előnedvesítés.
2/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen a nadrág.
3/8 anonim válasza:
Hát nem randi volt, de én egyszer kinevettem a barátom, hogy bepisilt :D
Aztán rájöttem, hogy tévedtem, mert nem az volt :)
4/8 A kérdező kommentje:
Basszus.
2014. aug. 31. 16:27
5/8 anonim válasza:
Jó fej csajszi lehet a hármas, ha kineveti a srácot ezért:DDD
Farmeren nem látszik át sztem;)
6/8 anonim válasza:
A kérdésből adódóan,megkérdezhetném hogyan lehetséges elélvezni úgy hogy senki nem ér hozzád?
7/8 anonim válasza:
minden fejben dől el, csak tanult embernek kell lenni ahhoz, hogy ezt megérthesd
8/8 anonim válasza:
ma 12:03!
Te a kérdezőnek válaszoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!