Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vigyek egy szal rozsat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vigyek egy szal rozsat az elsö randink alkalmabol?

Figyelt kérdés

Egy nagyon különleges lannyal van randim, akiröl meg csak almodni se mertem es szeretnem,ha nagyon jol erezne magat es tetszene neki az elsö randink.

Vigyek szerintetek egy szal rozsat vagy meg ne ?

2014. aug. 31. 07:00
 1/7 anonim ***** válasza:
meg ne :) De te fizess elso alkalomkor mindent :)
2014. aug. 31. 07:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Oke :)
2014. aug. 31. 07:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a páromtól a 3. vagy a 4. találkozáskor kaptam egy szál rózsát és sokkal jobban esett, mintha az 1. talikor kaptam volna, mert már ismertük egymást annyira, h a nyakába mertem ugorni az örömtől és a meglepődöttségtől, míg az 1.alkalomkor mindketten idegesek, visszahúzódóbbak vagytok :) De ez csak az én véleményem! :)
2014. aug. 31. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:
ne legyél nyálgép...
2014. aug. 31. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól miért lenne nyálgép,hogy vesz neki egy rózsát?!Én legalábbis örülnék neki ha kapnék,de tényleg nem az első randinál.
2014. aug. 31. 09:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Inkább akkor csokit vigyél neki.

Pl: Fehércsokis milkát ha szereti.

Ebből is látná a lány, hogy gondoltál rá, kedves gesztus lenne.

2014. aug. 31. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem ez nyálas lenne, mármint a rózsa... :S
2014. aug. 31. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!