Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan csak csalódok a csajokba, már nagyon kanos vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
vagy ha van itt olyan lány, akkor cáfoljon meg!:) valaki akar lelkizni?2014. aug. 28. 22:35
1/7 anonim válasza:
"már nagyon kanos vagyok" - "valaki akar lelkizni"
Te aztán nem vagy semmi öcsém! :D
3/7 anonim válasza:
A lelkizés és a "már nagyon kanos vagyok" kissé ellentmondásos...
Pontosan mi miatt csalódsz a csajokban? Hogy nem hajlandóak egyből alád feküdni? (Bár a mai világban ez inkább szokatlan lenne, úgyhogy valamit biztos elrontasz).
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nem sikerül, de a legjobb lenne, ha nem adnád fel. Ha próbálkozol, akkor van esélyed.
L
5/7 anonim válasza:
ku-rvázz, bulizz, igyál.. a csajozás a puhapö-csűeknek való
6/7 anonim válasza:
Én 14 éves fiú vagyok, én nekem is ez volt a bajom, aztán átmentem 18-19 évesekre :D nagyon jönnek, pedig csak 14 vagyok :D
7/7 anonim válasza:
Ismerkedj meg velem,írj privátot!
22 éves fiú vagyok,heteró arcú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!