Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigyek neki valamit az elso randinkra?
Figyelt kérdés
Mar kb 2 hete beszélgetünk facebookon, és most randizni hivtam, amire igent mondott. (Moziba megyunk) Szerintetek vigyek neki valamit, pl. egy szál virágot? 15 évesek vagyunk.2014. aug. 28. 17:04
2/7 WheneverYouWant válasza:
ne vigyél virágot mert az egész idő alatt csak nyűg lesz... ha esetleg hazafelé ügyes vagy akkor egy virágos felé mentek 1 pillanatra magára hagyod. Esetleg megbeszéled a boltossal hogy legyen elkészítve... és így a végén oda tudod neki adni..
3/7 anonim válasza:
Szerintem ne, mert nem szeretné egész randi alatt fogni a virágot. Meg lehet ciki lenne neki egy szál vörös rózsa, mert mindenki tudná aki rá néz, hogy itt randi van folyamatban.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ne,mert a moziba szerintem elhervadna vagy nem is vihetitek be
P.S.:Hajrá Fradi!
7/7 anonim válasza:
Bármilyen apró csekélységgel megajándékozhatod az első randi emlékére.
Ha ránéz arra a tárgyra, mindig eszébe fog jutni, kitől és miért kapta! :)
Arra azért vigyázz, hogy elférjen a táskájában, és ne kelljen szegénynek a kezében cipelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!