Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti képesek vagytok szeretni egy nőt (szerelemből) vagy kiégettek vagytok már?
Ha kiégettek vagytok, mi okozta ezt?
kort is kérek:)
Én képes vagyok. Szerelem nélkül le sem feküdnék senkivel se.
19F
Soha, de soha eszedbe ne jusson nőt szeretni, mert a messze nagy részük vissza fog élni vele. Ez a kb 35 alatti korosztályra igaz, továbbá 50 felett vannak még igazi nők.
Tudod a jelszót? - olvass Joy-t, Kiskegyedet, Cosmopolitant és mindent érteni fogsz.
Ba-szki gyerekek, mi van veletek?
Én 38 vagyok (stabil jó párkapcsolatban*) de simán el tudom képzelni, ha az élet egy új kapcsolatba belevinne, hogy tudnék teljes lánggal lobogni.
*mielőtt bárki megcsontosodott, unalmas párkapcsolatot hinne, azzal közlöm: nem az. De annyiban legyünk őszinték, hogy az első pár hónap intenzíven tüzes szerelméhez semmi sem fogható.
engem is elsőre átba5ztak (pasi)úgyhogy életem végéig nem fogok merni szeretni, mert úgy is átba5znak. Egy nőnek mindig magánál kell lennie, mert a pasik nem képesek szeretni.
35 év alatti nők nem képesek szeretni? pont hogy csak anők képesek szeretni. Különben nem járnának senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!