Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti képesek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti képesek vagytok szeretni egy nőt (szerelemből) vagy kiégettek vagytok már?

Figyelt kérdés

Ha kiégettek vagytok, mi okozta ezt?

kort is kérek:)

2010. jan. 16. 18:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Per pillanat hosszú, szőke hajú, kék szemű lányba nem tudnék beleszeretni az fiksz. Amúgy meg képesek vagyunk szeretni igen:)
2010. jan. 16. 18:10
 2/19 anonim ***** válasza:
De még mennyire szeretem=) 18
 3/19 anonim ***** válasza:
Kiégettek vagytok. Ezt az okozta, hogy nem fingtam sokáig, és most spontán égek.
 4/19 A kérdező kommentje:

18:10 ég a gyomrod? A fejed is metángázból áll már, ugye?

Gyútsam meg?

2010. jan. 16. 18:15
 5/19 anonim ***** válasza:
Én már kiégtem mint egy szovjet izzó :(
2010. jan. 16. 18:30
 6/19 anonim ***** válasza:

képes volnék igen, bár már 3x csalódtam, de még képes lennék, mert igazi viszonzást még nem kaptam egyszer se, de még párszor átvágnak akkor már nem leszek rá képes, nem azért mert kiégek, hanem mert rájövök hogy fölösleges megbizni egyetlen nőben is...

20/f

2010. jan. 16. 23:19
 7/19 anonim ***** válasza:
én úgy vélem hogy egy férfi sokkal inkább lehet szerelmes, mint egy nő
2010. jan. 16. 23:51
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem egyszer megszivattak már a ribancok.Eddig se nagyon szerettem az embereket.Nem érdekelnek.Szerintem feleslegesek ezek a mély érzelmek,tönkreteszik az embert.
2010. jan. 17. 12:53
 9/19 A kérdező kommentje:

20 éves fiú!

Még csak 20 éves vagy, bőven van időd és szerencséd az "igazihoz" hidd el, ne add fel, és legyél mindig olyan, amilyet te elvársz hogy veled viselkedjenek!

70%-os fiú, nagyon kis édes vagy, szerintem van olyan lány, aki téged is úgy tudna szeretni, ahogy te őt!

Bár elég nagy szerencse és figyelem kell!

59%-os srác, sajnos te tényleg kezdesz kiégni, de még tartsd magadban a lelket, mert ha így gondolkodsz, soha sem leszel boldog! Hidd el, meg fogsz keseredni!

2010. jan. 17. 13:02
 10/19 anonim ***** válasza:

2 évemet áldoztam egy nőre, kit mindennél jobban szerettem, mindent megtettem érte, semmit sem kaptam, lábtörlőnek lettem használva, mégis szerettem. Hogy tudnék-e mást még ugyanígy? Lehet! Sőt! Biztos! Nagy akvárium a föld elvégre...

17/f

2010. jan. 17. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!