Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt így elküldhetem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt így elküldhetem neki?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok már régen, egy ideje ő is tudja ezt, mikor megtudta azt mondta nekem hogy csak barátságot érez, aztán egyre többet találkoztunk, és egyik reggel kaptam tőle egy üzenetet hogy ő is kezd többet érezni barátságnál de még várni szeretne, nem szeretne elveszíteni a gyerekes hülyeségek miatt. Aztán mondta azt is (nekem is, szüleinek is, barátnőjének is), hogy egyetem után hozzám szeretne jönni feleségül. Én már nagyon nehezen viselem a várakozást, ezért arra gondoltam hogy leírok neki mindent amit érzek. Szerintetek az alábbi szöveget elküldhetem neki?

Egész nap te jártál a fejemben, azon kattogtam egész nap, hogy ennek így konkrétan semmi értelme ami most megy, te csak barátként tekintesz rám, én meg fülig szerelmes vagyok beléd. Tudom hogy mit beszéltünk de ez így akkor sem jó. Minden egyes alkalommal mikor találkozunk azt a pillanatot lesem folyamatosan, hogy mikor csókolhatnálak meg, de aztán mindig visszatart az, amit megbeszéltük, hogy várunk még. Még valameddig tudok várni rád, sőtt, azt mondanám hogy örökké várni fogok rád, csak egyre nehezebb és nehezebb. Én nagyon szeretlek téged és amióta csak ismerlek más lányra nem tudtam nőként tekinteni, csakis kizárólag barátként. Bármi történjék is, te vagy életem első szerelme, és ez örökre így is marad, mindig is szeretni foglak. De kérlek szépen, ha amiket eddig mondtál nem gondoltad komolyan akkor mond meg őszintén légy szíves, nekem is talán egy fokkal jobb lenne ha tudnám hogy nincs esélyem. És ne félj, a barátságunk ha rajtam múlik megmarad olyannak mint volt, nem birnék nélküled élni, nagyon fontos , "kihagyhatatlan" része vagy az életemnek. NAGYON SZERETLEK (ide jönne a neve)! <3

De ha komolyan gondoltad mindazt amit mondtál, hogy "csak" várni szeretnél, akkor mond meg azt, mert akkor várok rád, ameddig csak szeretnéd. :)

18/F

Ő pedig 17/L

2014. aug. 27. 21:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
El
2014. aug. 27. 21:35
 2/11 anonim ***** válasza:
A helyesírási hibákat azért kijavíthatnád előtte, de egyébként abszolút rendben van. És nagyon kedves, aranyos is! ...Jó értelemben aranyos (tudom, hogy sok srác ezt a szót nem szereti). :)
2014. aug. 27. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez szep.. Szepen osszefoglaltad.. :D

Szerintem kuld el neki.. Ha elkuldted onnantol a valasza csak rajta all.. :)

2014. aug. 27. 21:41
 4/11 Whit55 ***** válasza:
Szia. Nagyon aranyos, amit írtál. Nekem ez túl elvakult, kicsit lerohanós! :) Én megváltoztatnék pár dolgot rajta.
2014. aug. 27. 21:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Miket változtatnál rajta kedves utolsó?
2014. aug. 27. 21:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Szépen megfogalmaztad!De az,h 18 évesen ő életed nagy szerelme,-akit örökké szeretni fogsz-,még korai lenne kijelenteni.
2014. aug. 27. 22:46
 7/11 A kérdező kommentje:
ha ismernél személyesen nem hiszem hogy ezt mondanád. mindig is érettebben viselkedtem a kortársaimnál, más, sokkal komolyabb dolgok érdekeltek, és sokkal nagyobb felelősséget is vállaltam mindig is. 14 éves korom óta önállóan dolgozok, 16 évesen megcsináltam a traktor jogsit, azóta minden nyáron dolgozok, traktorozok, és igen is, nekem Ő a mindenem, Ő a másik felem aki nélkül nem vagyok egész ember!
2014. aug. 27. 22:54
 8/11 anonim ***** válasza:

még semmi nincs köztetek, de majd egyetem után hozzádmegy....

minden bizonnyal.

ja, biztos negatív vagyok.

2014. aug. 28. 00:09
 9/11 anonim válasza:
Kuldd el neki. De aztan ird meg hogy mit valaszolt. :)
2014. aug. 28. 22:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Tényleg írd majd meg a fejleményeket!! :)
2014. aug. 28. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!