Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél egy olyan pasiért, akinek nincs párja, és úgy érzed, hogy ő a tökéletes számodra, de nem mutat komoly érdeklődést irántad?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 21:06
11/11 anonim válasza:
Most én is ebben a helyzetben vagyok. Férfi, aki depresszióból kifele van, egy lány, aki meg nagyon tetszik nekem , szóval mintha lettek volna jelek, legalábbis nyitott felém többszőr is, úgy ,hogy én elég távolságtartó vagyok, és szinte közönyt mutattam eddig, belül viszont szétvet a szerelem, és most pár hónappal később elképzelhető, hogy lépek valamit. Nem feltétlenül kell lemondani a kiszemeltről, mert lehet,hogy csak nehéz időszaka volt, lehet,hogy épp egy szakításon van túl, és még bántja, de hamarosan készen áll egy új korszakra, pont VELED! és te leszel a legboldogabb a világon. A remény hal meg utoljára. Ne add fel, vannak férfiak akiknek idő kell. Vannak akik csendesebbek, nem olyan nyomulósak, azoknak meg főleg kell idő, mire összekapják magukat, illetve még több, még egyértelműbb jelek! Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!