Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 körüli férfi is lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli férfi is lehet olyan félénk, mint egy tizenéves?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettem az egyik munkatársammal, akinek tetszem, de úgylátszik kerül. Pedig mindig rajta kapom, hogy néz...persze utána elfordul ha ránézek.

Most meg kerül is...de ha odamegyek hozzá, akkor meg elvörösödik.

Lehetséges h egy 30 éves úgy viselkedik mint egy 15 éves?

2010. jan. 15. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
LEHET :) én is ismerek ilyet, aranyosak
2010. jan. 15. 20:02
 2/11 A kérdező kommentje:
tényleg aranyosak:)
2010. jan. 15. 20:05
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem is van egy 33éves szűz ismerősöm nagyon jó fej,valahogy talán jobbak is mint a mai fajták.
2010. jan. 15. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet sajnos, es szerintem nem aranyos. mert mindenkivel olyan felenk es majd meglatod ha szamitanod kell ra valamiben....hat nem irigyellek
2010. jan. 15. 20:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha neked is bejön akkor jelezd neki egyértelműen hogy mit szólna ha munkán kivűl is találkoznátok. Az ilyen emberek félénkségükböl adódóan rengeteg mindenről lemaradnak. Ellenben az ilyen ember baromira megbecsüli a kapcsolatát és igen is lehet rá számitani. Sajnos én is a félénk harmincasok számát nővelem csak, és nagyon jólesne ha egy leányzó egyértelmü jelet adna nekem. Mikor elkezdtem olvasni a kérdésed már azt hittem rólam van szó, én is csak ugy messziről imádok egy leányzót, csak én nem emlékszem hogy tegnap beszéltem volna vele. Igy szitu kilőve.
2010. jan. 16. 00:00
 6/11 A kérdező kommentje:

Szia, kedves 00:00. 81%-os válaszadó.

Biztos te is nagyon kedves ember vagy! Sajnos nekem pont az ilyen visszafogott férfiak az eseteim.

Milyen kezdeményezést vennél jól a neked tetsző leányzótól?

Neked a munkatársad az illető lány?

2010. jan. 16. 15:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát persze hogy lány! Ezt nem is értem miért kérdés. És hogy mit vennék egyértelmü jelnek? Hát például különössen sokszor kérné a segitségem a melohelyen, vagy tényleg megkérdezné hogy nincs-e kedvem melo után akármit is csinálni (inni valamit, vagy csak nem kisérném el valahova, stb.
2010. jan. 17. 09:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja bocs rosszul értelmeztem ezt a lány dolgot, és igen munkatársam.
2010. jan. 17. 09:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak hogy szükitsük a kört! Melyik megyében laksz?
2010. jan. 17. 10:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Egy műszaki boltban dolgozom. Ha ez segít. Bár sok ember lehet oda a munkatársáért:)))
2010. jan. 17. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!