Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak, ha úgy érzem, hogy nem tudok semmiben előrehaladni az életemmel, amíg nem sikerült összejönnöm egy szép lánnyal?
Sokáig elvoltam a tanulással, a hobbijaimmal, haverokkal, mindig el tudtam foglalni magam. Viszont most már egy ideje nem tud lekötni semmi, mert az tölti ki a gondolataimat, hogy huszas éveim közepére érve még mindig nem volt részem abban, hogy együtt lehessek egy számomra igazán vonzó lánnyal.
Van egy csomó dolog, amit csinálni szeretnék, amit meg akarok valósítani, vannak vízióim, de valahogy egyikre sem tudok rendesen koncentrálni, mert nem tudom tovább elfojtani a késztetést, hogy nekem is kell a szenvedély.
Csak néha attól félek, hogy számomra ez elérhetetlen, hogy nem vagyok elég azokhoz, akik tetszenének. Enélkül viszont nem tudok az életem többi területével haladni.. Ördögi kör.
Azokba a kapcsolatokba azért mentem bele, mert bíztam benne, hogy idővel a szerelem is kialakul. De rájöttem, hogy ha nincs meg alapból a vonzalom, akkor ezt nem lehet erőltetni. Csak olyasvalakivel lehetek boldog, aki iránt valódi vonzalmat érzek, és nem csak, mint embert kedvelem.
De miért van az, hogy ezen az oldalon az embernek egyszer azt mondják, hogy adjon le az elvárásaiból, utána meg, hogy mekkora bunkó, hogy összejött olyannal, aki nem is tetszett neki annyira?
Te figyi te ennyire értetlen vagy? Kb hússzor leírtam, hogy eddig átlagos lányokkal randiztam, arról nem tehetek, hogy nem lettem beléjük szerelmes. És ha már adtam esélyt átlagos lányoknak is, akkor fordítsuk már kicsit meg a dolgot, a szép lányoknak miért ne "adjak esélyt"?
Emellett sosem várnám el, hogy egy nő úgy legyen velem, hogy nem tart jó pasinak. Egyáltalán, ki a fene akarna olyannal lenni, akinek ő nem tetszik?
Ez azért elég nagy butaság. A legtöbb haverom átlagosan néz ki, és még tanul, és majdnem mindnek volt már olyan csaja, aki az én ízlésem szerint nagyon szép volt.
De amúgy látom hogy nem akarsz te segíteni csak alázni mert nem tetszik a hozzáállásom és emiatt szurkálódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!