Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK! Hol szerettek ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Hol szerettek ismerkedni fiúkkal?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 16:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
buszmegállóban vagy buszon, strandon, nyaralásnál ne, mert akkor nem lenne belőle semmi... vissza is kell valamikor utazni
2010. jan. 20. 18:58
 22/33 anonim ***** válasza:
Diszkóba vagy házibuliba a legjobb de kocsmába is ismertem már meg fiút.:)
2010. jan. 20. 23:19
 23/33 anonim ***** válasza:
Szerintem a discot, házibulit hagyd ki, oda csak a buta, egyéjszakás lányok járnak, tisztelet a kivételnek. Ha normális kapcsolatot szeretnél azt leginkább olyan közösségekben keresd, ahová értelmes lányok járnak, például tánciskolák, táncházak, klubok. Ha egyik se jön be, akkor ajánlom az internetes társkeresést, volt már akinek ez bejött.
2010. jan. 21. 12:11
 24/33 anonim ***** válasza:
suli-buli :D (nem ebben a sorrendben..vagy nem tudom..:D)
2010. jan. 21. 14:53
 25/33 anonim ***** válasza:
12:11-nek üzenem hogy ez egy csúnya általánosítás volt. Szerinted azok az egyetemista lányok akik mondjuk járnak az egyetemi discoba azok buták és egy éjszakás kalandot keresnek? Mert jó van ilyen mondjuk max 20%. Én is járok házibuliba, discoba, kocsmába még sincsenek egy éjszakás kalandjaim és butának se tartom magam azért járok oda hogy a barátaimmal bulizzak vagy esetleg pár keresés céljából. :)
2010. jan. 21. 15:50
 26/33 anonim ***** válasza:
Amúgy írta, hogy tisztelet a kivételnek, de amúgy még lehetsz r-banc, mert egyetemista vagy!! A másik, hogy nem tudom miért kell ezzel minden kérdésnél fölvágni, hogy ki hova jár, milyen egyetemre!!
2010. jan. 21. 18:30
 27/33 anonim ***** válasza:
Héé én nem vágok fel max neked van kisebbségi komplexusod. De szerintem teljesen normális és elfogadott dolog discóba ismerkedni és nem csak ribancok járnak oda...egyébként az egyetemista dologgal arra akartam visszavágni hogy azt írta csak buta lányok járnak discóba.:S Ez milyen baromság.
2010. jan. 21. 22:38
 28/33 anonim ***** válasza:
Szerintem egy lányon már első ránézésre látszik, hogy mi célból van a discoban.. Ezt lányként, beavatottként állítom, én most élem (kezdem) a bulizós időszakomat, és hihetetlen, mikre nem képesek egyesek.. Hangsúlyozom: egyesek.
2010. jan. 22. 14:10
 29/33 anonim ***** válasza:
37%
Barátaim azért nézzetek már körül az utcákon, vagy a közvetlen környezetetekbe. Kik azok, akik házibulikba járnak, és discokba? Biztos vagyok benne, hogy mind kipróbálta már a füvet, és szemtelenek. Egyszer mentem a villamoson, egy tinédzser fiú és egy lány mentek discoba, egyszerűen rájuk volt írva, hogy hova tartoznak. Nézzük már meg, kik hallgatnak Ganxsta Zoleet, Dopemant, Sub Bass Monster-t, vagy Belgát. Azok a fiatalok, akik nem keresik az értéket az emberi életben. Aki ezt a fajta zenét hallgatja, azok soha nem fognak leülni elgondolkodtató filmeket megnézni, vagy elolvasni egy gondolatébresztő könyvet. Ez jellemző a discosok 80%-ára. Egyetemisták ritkán járnak discoba, házibuliba előfordul, de inkább ők másfajta szórakozást keresnek. Én továbbra is kiállok a saját véleményem mellett, hogy a disco nem alkalmas ismerkedésre. Még ha egyedül vagyok is a véleményemmel, akkor is azt gondolom nem én vagyok az, aki rosszul gondolkodik. A hiba a fiatalságban van. A másik, hogy a kérdező soraiból is azt olvastam ki, hogy ő sem olyan típusú ember lehet, aki szétbulizza az agyát. Van aki csöndes, visszafogott, márpedig azok nem a discokban keresnek maguknak partnert.
2010. jan. 24. 12:39
 30/33 anonim ***** válasza:
12:39 nem tudom te milyen egyetemistákkal találkoztál de itt az egyetemisták 50%-a jár discoba vagy koliba bulizni de egy gólyatábor is miről szól szerinted hogy 5 napig isznak és buliznak!!! De persze igazad van egy vissza fogottabb típusú ember ne ott keresse a párját hanem tudományos vagy esetleg sport klubokba vagy ha a Belga se jó akkor komoly zenei koncerten...:D:D:D:D Az biztos jobb buli mint egy fesztiválon tombolni! Nem is értem az ilyen embereket elfecsérlik a fiatalságukat.
2010. jan. 24. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!