Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti járnátok egy emo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti járnátok egy emo csajjal?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 15:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
emo scene nem mindegy jóbőr jóbőr ... 13-19 sőt még 20 évesek is vannak akik így tolják ennyi.
2010. jan. 15. 20:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez rejtély számomra, de hol lehet emo-s csajokkal ismerkedni? Mert nem tudok olyan helyet, ahol esetleg fel lelhetném őket. Szívesen elfogadnék ilyen tippeket..:D
2010. jan. 16. 13:01
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem nagyon találkoztam még igazi emo-s lánnyokkal, de szerintem nem lehet velük baj. Én szívesen ismerkedek emberekkel, mindenféle kötöttségek nélkül. Az emo, ha jól tudom az "emotion" (érzelem) szóból ered. Nem hinném, hogy csak depis emo-s lányok léteznek, mert ugye vannak jó és rossz érzelmek, csak tudni kell ki melyiket éli meg! Egy emo-s csaj is csaj, tehát nem hiszem, hogy emiatt olyan nagy megkülönböztetést kellene használni... És ha a vallása más mint a tiéd? Ha tetszik és jól megvagytok akkor ez mit sem számít! Remélem tudtam segíteni vagy kimerítő választ adni! 22/F
2010. jan. 16. 16:09
 14/26 anonim válasza:
100%
Szerintem az emo csajok a legjobbak:) De csak akkor járnék vele ha nem kényszerít rá, hogy én is emos legyek.
2010. jan. 16. 23:42
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Hát én ilyen anorexiás albínó, lehányt képű, "kormolt" szemű, depis kis p*csákkal nem járnék.
2010. jan. 21. 01:58
 16/26 anonim ***** válasza:
Soha nem járnék emo csajjal.
2010. márc. 13. 19:23
 17/26 Decoy ***** válasza:
100%
naná de csak akkor ha nem ilyen divat emo ribanc
2010. ápr. 14. 20:00
 18/26 anonim válasza:
Igen. Nekem nagyon bejönnek az emo csajok peig én nem is vagyok emo. Bár én is inkább azokkal amelyek nem depisek és nem kényszerintenek arra hogy emo legyek. Különben nekem semmi bajom az emokkal csak a környezetemben nagyon sok embernek van de ha lenne egy ilyen csajom (főleg ha nagyon dögös lenne) akkor mindenki véleményét magasból lesz*rnám.:-D
2010. máj. 1. 22:00
 19/26 anonim válasza:
100%
Az emo csajok nagyon szépek... nekem is nagyon bejön a stílusuk... ez a tipikus hosszú, dús balra/jobbra fésült haj; feketével kiemelt azúr kék szem a piercing az csak ráadás. Ha karcsú is akkor már igazi istennő!:D ;D
2010. máj. 1. 22:58
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
utolsó válaszoló, a szívemből szóltál :D
2010. máj. 10. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!