Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti értitek az azonos neműek érzéseit én viszont nem. Kérnék segítséget! Tetszek neki?
Egy próbát megér. Beszélgess vele, és majd kiderül mit szeretne. Mindenesetre óvatosan. Ne tűnj könnyen kaphatónak, hogy pótléknak nézzen a nője mellé.
T
Mképpen, meg nem akarom h hülye leánynak nézzen, mert nem vagyok az mint a többi annyi idős csaj mint én. Mútkor is a egybusszal mentünk haza. Aztán tök jól jött ki, h egyik idősebb nővel beszéltem a gyerekről és remélem hallotta mert az voltam én, a valódi én. És remélem ebből leszűrte h normális vagyok.
Múltkor az egyik évfolyamtársammal beszélgettünk kinn a folyosó végén és ott állt a haverjával ő is kinnt. Én meg ezzel a sráccal joba vagyok(baráti szinten), és akkor 10-20méterre állt tőlem én meg ott röhögtem haverommal. Ő meg úgy nézett. Most nemértem. Ja meg a bnője meg mindig úgy néz rám, meg elkezd nevetni ha meglát mert tudja h nekem jön a srác. Szóval az meg full féltékeny.:S
Akár buszon, akár metrón, akárhol vagyok, nem szemezek olyan csajjal aki nekem nem jön be...
Ez meg, hogy kijön egyedül a folyosóra meg hasonlók, véleményem szerint nem jelent semmit. :/
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!