Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az baj, ha egy lány nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha egy lány nem mutatja ki lépten-nyomon az érzéseit?

Figyelt kérdés
Itt nem jégkirálynőre kell gondolni, egy tök jófej, laza, vicces lányról van szó, csak nem szeret az érzéseiről beszélni (talán mert nem tud), nem sírja el magát, amikor más lányok igen, meg ilyenek. De kimutatni végül is ki tudja a szeretetet például, hogy segít, ha baj van, kiáll az emberért, ilyenek...ja meg párkapcsolatoknál sem mindennapi...amint kimutatja a fiú az érzelmeit, ő elhidegül kicsit tőle, nem igazán tud reagálni...ha valami meglepetés éri, ajándékot kap, akkor azt sem tudja kimutatni (de nagyon örül belül, csak egyszerűen ezt nem tudja hirtelen megmutatni). Ebből származhat neki hátránya? Vagy az ilyen lányt nem bírják annyira a fiúk, csak mert nem az az érzelgős fajta?
2011. szept. 4. 17:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egy ilyennel lennék boldog. Nem érzem biztosnak a drámai jelenetekre sokszor támaszkodó kapcsolatot. Örülök csendben a lánynak és odavagyok érte, de százszor mélyebben élem meg, mint tűnik és általában felszínesnek ítélnek és kezelnek, pedig nagyon (v)érzek.
2011. szept. 4. 17:16
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
pont egy ilyen lánnyal voltam évekig... soha többé ilyet. az egyik legrosszabb, mert fejben tudod, de a szíved szép lassan megáll... tipikusan lassú méreg egy kapcsolatban
2011. szept. 4. 17:22
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Nem, sőt, úgysem tudnék vele mit kezdeni, ha kimutatná.
2011. szept. 4. 17:23
 4/11 A kérdező kommentje:

De itt nem arról van szó, hogy hideg és nem mutat ki semmit...hanem egyszerűen nem szeret nagy szavakkal dobálózni, ha nem érzi a helyét...nem akarom védeni, de szavak helyett talán tettekben fejezi ki az érzéseit, már amennyire tudja...nem adna neki esélyt senki, hogy megtanítsa kimutatni az érzéseit? :O (Mármint elsőn kívül.)

Második, megkérdezhetem, hogy mi volt a baj? Csak összehasonlításként ezzel a helyzettel...harmadik akkor te mivel tudnál bármit is kezdeni? :)

2011. szept. 4. 17:30
 5/11 anonim ***** válasza:
44%

2. vok.

nagyon sok kis dologról van szó. nehéz lenne mindet leírni. mondjuk, h én nagylángon égek és ki is mondom, ki is mutatom. neki ez nehezebben ment. 4,5 évig voltunk 1ütt, és szeretett, de nagyon zavaró volt,h ritkán mondta. ezt vele is beszéltem már, és ő azt mondta, h neki nagyon mélyek az érzései és csak egyszerűen nem tud olyan lenni, mint én, aki ha boldog, akkor világgá kiabálná.

kicsit mindig hidegzuhany volt, h bár éreztem rajta és tudtam is, h ugyanaz van benne,de mégsem tud olyan felszabadult lenni. volt erre is példa, de mintha direkt vissza akarta volna fogni magát, mert rögtön hidegebb lett, halgatagabb....stb. ilenkor türelmet kért, h értsem meg, hogy ő fél, ha teljesen kiadja magát,akkor sérülhet. mindez évekig. idővel persze kezdett fogyni a lelkesedésem és teljesen kihült a kapcsolat. nagyon csúnyán szakítottunk.beszélőviszonyban sem vagyunk. ennek megint az az egyik oka, h én nyíltan vállalom a gondolataimat, érzelmeimet. ő viszont, mint egy vadidegen viselkedik, ami engem nagyon sért, mert én úgy hittem, kezeltem, h lelkitársak vagyunk. persze ma már tudom, h nem.

csak azt tudom javasolni mindenkinek, aki vidámés felszabadult személyiség, h soha ne kösse magát egy zárkózott, csendes és alavetően olyan emberhez, aki eldöntötte, h ő nem tud örülni még magának sem; mert a végén egy depressziós roncs lesz. nekem 1,5 évig tartott, h teljesen rendbejöjjek és hálIstennek azóta találta egy hozzám hasonló életvidám lányt. ennyi a sztori. kicsit vázlatos és sarkított, de ennyi fért bele ebbe a műfajba :)

2011. szept. 4. 17:53
 6/11 anonim ***** válasza:
bocsi a lemaradt betűkért. gyorsan gépeltem...
2011. szept. 4. 17:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok

Nem akarnám "megtanítani", mert szerintem ez így pont ideális. Irritál, ha valaki kimutatja az érzéseit, mert nem tudom mit kell rá reagálni, kényelmetlen helyzetbe hoz.

2011. szept. 4. 18:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
És azzal tudnék bármit is kezdeni, ha az emberek szó szerint közölnének mindent, és képesek lennének a problémáikat ésszerűen megoldani.
2011. szept. 4. 18:07
 9/11 Softness ***** válasza:
100%

En is pont ilyen voltam. es bizton allithatom,hogy ebbol csak hatranyom szarmazott, nem mondom,hogy mutasd ki ami legbelul van, mert tudom,hogy most ez lehetetlennek tunik, de idovel megfogod tanulni kimutatni, ha szerencsed van.

De a kerdesedre a valasz, IGEN, hatrany!

(Arany kozeput)

21/L

2011. szept. 4. 18:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Kicsit mindegyikőtökkel egyetértek.

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:53

Megértelek és igazad van, de kicsit sajnálom is a lányt, hogy nem tudta kimutatni kellőképpen azt, h szeret téged. De ez az eset más, mert itt szó sincs ilyen "direkt visszafogásról", amit te leírtál és itt nincsenek is ilyen szélsőségek. És depresszióról szó sincs, egyszerűen csak arról van szó, hogy amíg az ember nem ad ki magából sok mindent, addig kevésbé bánthatják. Így persze a kockázat lecsökken és nem is túl jó ez a szituáció, de az ember igyekszik megváltozni, csak ehhez előbb fel kell ismerni a problémát.

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:00

Na akkor te kb ez a típus vagy. Gondolom zavarba hoz a dolog, de ezt valamilyen szinten tudni kell kezelni. A lánynak is, meg a fiúnak is. De félreértettél, nem arról van szó, h elhallgatná a problémáit, vagy nem lenne egyenes...egyszerűen csak nem szeret drámázni.

Uccsó, hiszek az arany középútban, és köszönöm a biztatást, azért az ember próbálja magát elfogadtatni olyannak, amilyen. Ez a megjátszás dolog nem megy mindenkinek kezdetben.

2011. szept. 4. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!