Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki az, aki jóval 20 fölött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az, aki jóval 20 fölött van és nem volt még kapcsolata nővel?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 00:20
1 2 3
 1/21 kolosszus22 ***** válasza:

Milyen kapcsolatra gondolsz?

Szexuális kapcsolatom már volt egy pár, de komoly párkapcsolatom egy sem.

23/F

2010. jan. 15. 00:22
 2/21 A kérdező kommentje:
Én itt elsősorban a szexre gondoltam.
2010. jan. 15. 00:26
 3/21 anonim válasza:
Én!
2010. jan. 15. 01:11
 4/21 anonim ***** válasza:
Az unokatestvérem 20 kiló fölött van most már, 5 éves és nem volt kapcsolata nővel.
2010. jan. 15. 01:42
 5/21 anonim ***** válasza:
Gondolom te.
2010. jan. 15. 02:13
 6/21 anonim ***** válasza:

Az már igen.:)

Lejjebb kéne raknod a lécet.

Mondjuk szerzel egy 10-ből 1-es csajt először, aztán mehetsz fel...:)

2010. jan. 15. 05:16
 7/21 anonim ***** válasza:

Én 37 éves vagyok, és még nem szexeltem nővel. Nem is tervezem, bár lehet, hogy a férjem díjazná. :)

Kérdés, hogy a 20 felett mit takar. Egy 21 éves srácnál esetleg még elmegy, hogy szűz, ha félénk, válogatós, vallásos, stb. Egy melegnél meg természetes. Harminchoz közelebb már tuti, hogy valami pszichés probléma van a háttérben.

2010. jan. 15. 08:46
 8/21 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert vannak az ismeretségi körömben olyan emberek, akik nagyon nehezen oldódnak nő társaságában, én is ilyen vagyok. Én 27 vagyok, és nem volt még semmilyen kapcsolatom. És ez nem ritka a mai világban sem.
2010. jan. 15. 10:24
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
Már miért kellene félni tőlünk, nőktől? Nem harapunk. :) Csak társra van szükségünk. Ezzel az a "probléma", hogy minimum egyenrangú partnert szeretnénk, de még jobb, ha fel lehet nézni a pasira. Az nem egyenrangú társ, akit tanítgatni kell a szexre, és még a legapróbb problémákat sem lehet vele megbeszélni, megoldani, mert nincs érzelmi-párkapcsolati tapasztalata. Egy ilyen férfi kb egy 14 éves kisfiú szintjén áll, és kevés nő rendelkezik látens pedo hajlamokkal, vagy hajlandó feláldozni magát. Szerintem fordulj sürgősen pszichológushoz, de addig is kezdj el kommunikálni nőkkel, hogy legyen egy kis gyakorlatod. Első körben olyanokkal, akik biztos nem akarnak párkapcsolatot. Pl idős nénik, kismamák. Segítesz nekik felszállni a buszra, vinni a szatyrukat, megkérdezed, hogy hogyan jutsz el X utcába, etc. Könyvtárban segítséget kérsz egy lánytól - oda általában nem tahók járnak, ilyesmik. Ha semleges ügyekben már nem görcsöl a gyomrod, és megy a kommunikáció, akkor jöhet az ismerkedés is.
2010. jan. 15. 12:04
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó kommentelő, ne haragudj, de szerintem ez hülyeség, ezzel csak elriasztod. TE nem szeretnél egy olyan pasit, akinek nem volt még kapcsolata.

Én személy szerint, 17 évesen éltem át az első kapcsolatot lánnyal. És ő két évvel idősebb és sokkal tapasztaltabb volt, és imponált neki, hogy ő "avat fel".

n azt mondom a kérdést feltevőnek, bátran barátkozzon lányokkal, próbálkozzon és ha van egy olyan lány, aki nagyon szimpatikus, de azt mondja, legyenek csak barátok, fogadja el. Barátkozzon, ismerkedjen, rombolja le a gátlásokat. Sokszor női barátok is sokat segítenek az ügyön, mert tudnak használható tanácsot, instrukciót adni, vagy bátoríthatnak. És pszichológushoz meg akkor menj, ha nem megy semmi és nagyon magad alatt vagy.

2010. jan. 15. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!