Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusban kell beszélni azzal a lánnyal akivel össze szeretnék jönni?
Kezdem feladni az egészet. Eddig egy csomó mindent próbáltam, jópofi, őszinteség, keménykedés, leszarósdi.
Ebből kb a leszarósdi jött be a legjobban (fogalmam sincs miért)
Hogy kell egy lánnyal bánni ha össze akarom szedni? Mi jön be a lányok 99%ának? Milyen stílus? Hajlandó vagyok minden elvemet feladni mert már megőrjít az egyedülállóság.
Hát minden lánynak más tetszik,de lehet hogy nem a dumával van a baj.Lehet hogy csak nem tetszettél a lánynak.Szerintem
a vicces és az őszínte,kissé érzékeny férfiakért megvesznek a nők.Én csaj vagyok és szerintem az nagyon aranyos ha mesél magáról valami érzelmeset,nem rögtön azt mondja hogy "jajj de csini vagy" meg ilyen szar dumákkal tömi a fejem.Azis yó ha megkéred meséljen vmi vicceset vagy cikiset és együtt nevettek.Szerintem ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!