Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem?
Figyelt kérdés
16F
Rengeteg szép lánynak tetszek akik szerint jóképű vagyok
Múltkor éppen mentem valahová és útközben ez történt:
Messziről észrevettem hogy ott van két éppen cigiző szőke cicanadrágos tini pics..@
Nem a szokásos ruhában voltam: kicsit bő fekete halálfejes póló, bőr csuklószorító...
Mikor elmentem mellettük hallottam hogy a hátam mögött kiröhögtek (majdnem megfordultam és bemutattam nekik) de nem
2014. aug. 16. 19:21
1/6 anonim válasza:
Mert talán nem vagy olyan jóképű.
És van aki szerint az vagy van aki szerint nem és kész.Nőjj fel.
2/6 anonim válasza:
Akkor te is ilyen cicafiú lehetsz haha
3/6 anonim válasza:
hát lehet nem tetszett nekik a stílusod. bár nekem nagy bajom nem lenne vele. az is ehet nem rajtad röhögtek. vagy az egyik mondott valamit ami mondjuk intim, mert bejöttél neki és azon vihogtak. bár nm biztos. nem lehet tudni. minden esetre jó hogy nem mutattál be így nem voltál tahó mint ők ha rajtad röhögtek.
4/6 A kérdező kommentje:
De nem az...hangosan elkezdtek vihorászni, senki se tetszhet mindenkinek de ennyire azért nem kellene
2014. aug. 16. 19:26
5/6 anonim válasza:
te magad mondtad hogy hülye p*csák. ahhoz méltóan is viselkedtek. ne várj tőlük többet. Mi a barátnőmmel nem szoktunk kiröhögni másokat. max ha nagyon durva akkor összenézünk és ennyi.
6/6 anonim válasza:
figyi, asszem, te hozzám hasonló vagy! xD szintén koponyás póló, szoknya +bakancs (meg a csuklószorítóim :3), és egy neonribi beszólt és kiröhögött! ^^ ilyenkor lazán vissza kell szólni, hogy "Röhögj csak, majd elbasz a busz!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!