Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak? Nektek mennyire jön be ha egy lány nyomul rátok?
istenem, mennyi igazi férfi van itt, aki kb 15 éves, és meggyőződése, hogy attól férfi, ha a lány dönti le a lábáról
namármost azt tudni kell, hogy bár mindig a lány választ, tesz jelzéseket, de sosem ő teszi meg az első lépéseket, hanem a férfi ... mondom férfi, és nem valami kis majom, aki annak képzeli magát ... tudom, a mai fiatalok közt ez nem egészen így van, és ez úgy gondolom a lányok hibája
(és ragozhatnánk tovább, hogy ha a nő dolga, hogy válasszon, akkor a nő kérje meg a férfi kezét, hozzon "közös" döntéseket, és tartsa el a férfit )
hová jutott a világ ...
Megnevelés? Nornalis?szerintem az lenne igazabol a normalis ha a fiu tenne a dolgat.nem? :D
Kicsit félreérted. Van az a típus, aki annyira határozatlan, hogy egy buszjegy megvétele is szinte kihívás. Na, az ilyet nem szeretem, és amikor valaki flörtöl, pimasz, merész, akkor ez jelent némi talpraesettséget, ami általában nem jár totális bizonytalansággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!