Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vegyem ra hogy elmennyj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem ra hogy elmennyjunk randira?

Figyelt kérdés

hivjam el en ot? az nem ciki? 14L vagyok, o is 14 eves...

nmtom mit tegyek hiaba chatelek vele..sosem jukadunk ki a temanal, marmint o tudja hogy elegge kezembeveszem a dolgokat de ezzel nem en akarnek elorukkolni...latszik hogy nem vagyok szamara kozombos,vajon arra var hogy en lepjek elobb?kiskorom ota ismerem es a baratom,regebben megis kerdeztem h mi a helyzet de nm valaszolt...SZOVAL?

2014. aug. 14. 08:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Hivd el nyugodtan randira, lehet még ő nem is gondol erre, de biztos örülne. A fiúk később érnek.
2014. aug. 14. 08:33
 2/10 A kérdező kommentje:
es ha nemet mond?>sajnos az is teny hogy a szuleink nincsenek valami joba,lehet h anyuci kisfia..nem mer?
2014. aug. 14. 08:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát... Valahol el kell kezdeni végül is. Én a te korodban nem randiztam, hanem elmentem buliba és hazavittem egyet. 20/F

De egyébként meg nyugodtan meg lehet kérdezni tőle, hogy mikor akar elvinni randizni, és tedd össze a két kezed miközben a választ várod, hogy ne legyen beszari, és ne facebookon csajozzon. Nem fog megharapni, ha megkérdezed. :)

De az se gáz egyébként, ha te hívod el valahova. (Mem randira... Sétálni mondjuk. Szinte ugyan az, csak nem nevezed a nevén.)

2014. aug. 14. 08:42
 4/10 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Randira te semmiképp se hívd el! Ez alap szabály, hogy lányok fiúkat nem hívnak randira.

2014. aug. 14. 08:43
 5/10 A kérdező kommentje:
3.nak : de akkor mit csinaljak? imadkozzak h hivjon el?
2014. aug. 14. 08:51
 6/10 anonim ***** válasza:
El ne hívd, mert az az ő dolga! De megemlítheted, hogy neki, hogy van egy film ami téged érdekel, biztos jó lehet, esetleg csak úgy véletlen félmondattal utalj rá, hogy lesz egy koncert amire szívesen elmennél...hátha veszi a lapot...
2014. aug. 14. 09:07
 7/10 A kérdező kommentje:
ok,koszi a valaszokat
2014. aug. 14. 09:12
 8/10 A kérdező kommentje:
de azert johetnek meg tippek
2014. aug. 14. 09:16
 9/10 anonim ***** válasza:
lehetőleg ne írásban, mert az neked nagyon nem megy! :S
2014. aug. 14. 10:12
 10/10 dutchlm válasza:
Hogy vedd rá? Sehogy. Légy önmagad beszélgessetek, és hívni fog... ha nem hív akkor pedig ne erőltesd. Nem kellesz neki annyira, vagy túl félénk... ha az utóbbi, és elhívod, akkor el fog jönni, de amíg együtt vagytok végig hülyeségeket fog csinálni és féltékenykedni fog, és idegesítő lesz. Magaddal szúrsz ki.
2014. aug. 14. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!