Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem ra hogy elmennyjunk randira?
hivjam el en ot? az nem ciki? 14L vagyok, o is 14 eves...
nmtom mit tegyek hiaba chatelek vele..sosem jukadunk ki a temanal, marmint o tudja hogy elegge kezembeveszem a dolgokat de ezzel nem en akarnek elorukkolni...latszik hogy nem vagyok szamara kozombos,vajon arra var hogy en lepjek elobb?kiskorom ota ismerem es a baratom,regebben megis kerdeztem h mi a helyzet de nm valaszolt...SZOVAL?
Hát... Valahol el kell kezdeni végül is. Én a te korodban nem randiztam, hanem elmentem buliba és hazavittem egyet. 20/F
De egyébként meg nyugodtan meg lehet kérdezni tőle, hogy mikor akar elvinni randizni, és tedd össze a két kezed miközben a választ várod, hogy ne legyen beszari, és ne facebookon csajozzon. Nem fog megharapni, ha megkérdezed. :)
De az se gáz egyébként, ha te hívod el valahova. (Mem randira... Sétálni mondjuk. Szinte ugyan az, csak nem nevezed a nevén.)
3. vagyok.
Randira te semmiképp se hívd el! Ez alap szabály, hogy lányok fiúkat nem hívnak randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!