Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátnőm nemsokára hazajön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nemsokára hazajön a nyaralásból és elszeretnék menni vele valahova de az a baj hogy nem szereti ezt a kettesben dolgot mert szégyelős, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 11:02
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és 15, 16 évesek vagyunk
2008. aug. 6. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld neki elmodnani h nem kell előtted szégyenlősnek lennie hiszen a barátja vagy, és ugysem csinálsz semmi olyat, amit ő nem akar. és remélhetőleg te nem vagy szégyenlős, szóval próbáld meg oldani egy kicsit a fezültséget! és sok sikert :)
2008. aug. 6. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:

én pont tömegben, mások, idegenek előtt lennék szégyenlős....

Légy laza, és vedd rá, érvelj kedvesen, hogy nagyon hiányzott már, és be akarod pótolni az időt, mondd neki hogy milyen szép, milyen büszke vagy rá (persze csak ha tényleg:) de mivel te vagy a barátja szeretnéd azért szeretni igazán összebújni miegymás, de ezt igazán csak kettesben lehet, és ne aggódjon nem történik semmi rossz,csak hagyja hogy szeresd. Légy türelmes és kedves!! (ja és a szeresd-eket nem szerelmeskedésre értettem, hanem ölelés puszi becézgeés stb)

Remélem tudtam segíteni valamit, aztán csak ügyesen!! : )

2008. aug. 6. 11:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mind a kettőtöknek, sokat segítettetek! még egyszer köszi
2008. aug. 6. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!