Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszeretnék menni egy lánnyal randizni (már nem az első) csak nemtudom hogy pesten hova vigyem?
nem vagyok pesti és nem is ismerem Pestet,de azért remélem tudok használható ötlettel előállni.
Én csak ajánlani tudok pár dolgot,de Te tudod mi a megfelelő hely.Szerintem egy parkba sétálni,cukrászdába egy sütire,Duna-parton sétálni vagy elmenni biciklizni esetleg.
(Megmondom őszintén én a cukrászdának vagy a sétának örülnék a legjobban a parkban vagy a Duna parton(: )
14,5/L
Okés..ez jóó csak mivan akkor ha.....szal valami hely??mert ilyet már csin....azért kérdem mert nemtudom hogy hova vigyem....mert ezek már voltak!!
De köszike!!!
FÚÚÚÚÚÚ.....ti nagyon romantikus gyerekek vagytok(ha gyerekek)De nagyon köszike a tippeket...Qrva jóóók!
Méég ilyet.....MÉÉÉÉG!!!
Mindenkinek 1000x kösziiii!!!
a válaszaid kicsit gúnyosnak hangzanak ...
am ja margit szigetre, mekibe és aztán egy jó kis sétára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!