Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá, hogy elengedjen?
CSütörtökön találkoznék a barátnőmmel suli után, amivel nincs is baj, de anyum nem akar elengedni. mindig keres valami kifogást: pl. majd ha mindig rend lesz( rend is van).
még abba is beleköt hogy mit hallgatok. persze el tudnék lógni suli után, de az mire lenne jó? megint csak a baj lenne belőle. Szóval ti hogyan vennétek rá hogy elengedjen?
köszönöm a segítőknek a választ, mindenkit felpontozok!! 14/f
Mond, hogy osztálytársadhoz mész :) Én mikor annyi idős voltam mint te, mindig azt mondtam, pedig nekem 70km-el odébb kellett mennem a leányzóhoz :)
Aztán persze egy idő után már rájött, és egyik alkalommal mikor kérdezte hova megyek, azt mondtam, hogy osztálytársamhoz, erre rávágta, hogy vigyél virágot, elvégre valentin nap van :D Gondolom, már az elején is tudta, de rájött, hogy neki is jobb ha nem kell hazudnom.
19F
Hm... miert nem mondtad, hogy sehova nem enged? :D Egeszen eddig azt hittem, a csajjal van baja... akkor probald meg azt, hogy mindenfele hazimunkat vallalsz meg ilyesmi, lesed minden kivansagat, megnagyobb rendet csinalsz. Elmosogatsz, porszivozol, takaritasz, segitesz neki, stb. Ha latja, hogy igyekszel es mondod neki, hogy nagyon el akarsz menni, akkor szerintem el fog engedni. Bar en nem tudhatom, te ismered ot.
RJ 19/F
Hallod muterod rend-mániás-depressziós-.-
14 éves vagy épp a lázadó korban vagy...hát lázadj!!
Mi az, hogy nem enged el?!?!?
Ez nem normális gondolkodás!!!
Mondjad neki, hogy barátnőd van és mész vele találkozni!
Rend van a szobádba és elmész...! Had szokja..
Amúgy beszélj fateroddal, hátha úgy könnyebb lesz...
Van megoldás..NINCS lehetetlen!!!
Kitartás!
22/F
Hát ez a 00:04 elég radikális alkat, de igaza van :D
itt az ideje, h a szülők elkezdjenek lazábban gondolkodni. Én is 14 vok, és szépen lassan elkezdtem a határokat tágítani. Először még 6ra otthon kellett lennem, aztán 7-8 fél9 a mostani. Ez persze rengeteg alkalomba tellett, de anyám látta, h épségben, nem szívva, nem piásan hazaérkeztem, elmondtam mi hogy történt, és most ezért elenged. Neked is ezt kell, de csak finoman. Előszö csak 15 percet "késel", utána 30, 1 óra, 2 óra..stb. De ez nem egyik napról a másikra megy. De at meg kell jegyeznem, eléggé félt, nekem ilyen nem volt. Talán azért, mert már 11-12 éves koromba Bp. akármelyik részébe el kellet találnom, mert mentünk meccsre, sportolok. Ennek is köze lehet ahoz, h megbízik bennem. hajrá ; )
üdv - 14/F
Úgy van, lázadj, semmiképpen se hagyd..
ne ülj a gép előtt állandóan, nem egészséges..
Igen Hungarista vagyok! Konkrétabban Magyar!! Mert a hungarizmusban sem értek egyet mindennel, de ez most lényegtelen..
Sok sikert holnapra(vagyis mára)..
Ha mégse sikerülne, ne csüggedj..lassú víz, partot mos..
Semmiképpen se hagyd magad..!
Szebb Jövőt! Kitartás! [ahogy tetszik:)]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!