Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj a kisugárzásommal? Csinos, igényes 40-es nő vagyok, megnéznek, még a nők is, mégse kellek senkinek. Nem értem.
Én vagyok a futóbolond? Hát te tetted fel ezt a kérdést nem én.
Ezt ide, egy ilyen kérdést egy csinos, igényes (és értelmes) 40-es nő soha a büdös életben nem tenne ki. Ha párt szeretne magának találni azt nem itt tenné, maradjunk ennyiben.
A jelentkezők jobban járnak ha még idejekorán kiderül hogy nekem volt igazam és te csak egy fiú vagy aki ezzel szórakozik vagy erre áll fel a cerkája, mert ha te tényleg egy 40-es nő vagy akkor garantálom nekik hogy lesz a szekrényedben csontváz, nem is egy, hanem dögivel.
'Értelmes válaszokat remélve a kisugárzásommal kapcsolatban, ennyit es nem többet, nem lehetseges jelolteket kerestem.'
Csak egy mondat annyi sebböl vérzik hogy regényt tudnék belőle irni.
Értelmes válaszokat értelmes kérdésre lehet adni. Kisugárzásodat hogyan kell megállapitani ebböl, a betűtipus alapján amivel itt irsz vagy hogy?
Nem lehetséges jelölteket keresel? Hát mi mást, mi másért irod ide ki magad ha nem ezért?
Elmondom a véleményem erről, ha te 40 éves csinos, igényes nőként nem találsz minden ujjadra pasit magadnak, akkor te nem vagy csinos, vagy igényes nem vagy, megkockáztatom hogy egyik sem.
Még ha túlságosn csinos nem lennél, csak igényes, 40 éves szabad nőként már akkor is annyi pasid lenne mint a nyúlsz@r. Szóval itt valami valahol nem kerek és hazudsz magadról vagy egy egyszerü futóbolond vagy aki csinos, igényes 40-es nőnek képzeli magát.
Ezt meg hogy a kérdésedbe azt is brelevetted hogy még a nők is megnéznek, ez megérne még egy külön elemzést. Ha még igy is van, ennek itt a kérdés szempontjából mi a szerepe, miért tartottad olyan fontosnak hogy ezt itt kiemeld egyszerüen értelmezhetetlen. Talán nem azért néznek meg az ellen-nők mert te - ahogy hiszed - olyan csinos vagy.
Ilyen mentalitással ne csodálkozz, hogy a kutyának sem kellesz.
Teljesen egyedül fogsz megöregedni. A szomszéd meg csak a hullaszagból fogja megtudni, ha feldobtad a bakancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!