Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan térjek rá a csókolózásra?
Borfüggő. Kannáshoz inkább egyen hagymás zsíroskenyeret.
#7 kommentelö osztom a véleményed!
egyébként az én elsö igazi csókom egy összejövetelen történt meg amikor feküdtünk és nagyon közel voltunk egymáshoz: puszit adtam majd ö visszapuszilt majd ismét megpusziltam. ez így ment tovább míg elnem jutottunk a csókhoz.
csak azért mondtam el mert ez is egy út eljutni a csókig :)
ha pedig akkor akarod megcsókolni amikor hazakiséred(ez csak a szubjektív véleményem) adj neki egy ajándékot(szerintem azzal könnyedén lehet jelezni, hogy szivesen megcsókolnád) majd a nyakadba borul és megcsókol, ha visszahúzódóbb akkor nézz mélyen a szemébe majd pillants a szájára(leet azthiszed nemlátja de tuti és ha ö is nézi a te szádat akkor ez csak egyet jelenthet, hogy minek kell jönnie :) )
egy tanász próbáld meg úgy hogy mutatsz neki valami nagyon de nagyon klassz helyet ahol egymás melle tudtok ülni és ahol klassz a kilátás, fogd meg a kezét és csókold meg az elözö lépesek segítségével. hiszen elvégre elsö csók csak egyszer van és annak emlékezetesnek kell lennie, megkell, hogy legyen a saját storyja :) legalábbis nekem ez a véleményem
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!