Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El merjem én hívni randira? 21N
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki bejön a munkahelyemen... kb. 26 éves... Azon gondolkozok, hogy meg kellene tennem az első lépést felé... De közben tartok tőle, hogy esetlegesen én nem jövök be neki és ezen csámcsogna az egész munkahely...2014. aug. 7. 19:23
1/9 A kérdező kommentje:
azt se tudom, hogy van-e egyáltalán barátnője...
2014. aug. 7. 19:23
3/9 anonim válasza:
A munkahelyi dolgokkal óvatosan kell bánni, ha nem jönnek össze a dolgok úgy ahogy az ember tervezi sok kellemetlenség is származhat belőle.....
5/9 anonim válasza:
nem érzed magad gáznak hogy lány létedre te kedvezményezel? Jeleket küldheted felé, de b@*zki ne már te hívd el randira mert ez rohadt gáz. Nyilván ha srác nem hívott még el akkor 3 alternatíva létezik :
1. meleg
2. nem jössz be neki, esetleg van is valakije
3. fél, de elmenne veled randira
ha jeleket küldesz az esetleges félelme elmúlik.
6/9 A kérdező kommentje:
Eddig mindenhol azt olvastam, hogy a fiúk nem mernek elhívni egy lányt randira... Most gondolkoztam rajta... a fiú nem mer lépni általában, a lány meg várja h a fiú lépjen... Egyébként nemtudom, hogy ti hogy látjátok, de a mai pasik olyan félősek... :/
2014. aug. 7. 19:32
7/9 anonim válasza:
Nájn nájn nájn!
Csak a mai nők sem képesek értelmes jeleket adni, semmi értelmes értelmezhetőt.
Mivel kialakult az , hogy a nőknek magasak az igényeik és nem csak a külsőt értem ez alatt, sajnos ezt sugározza minden ebben a b**aszott világban h hatalmasak az igények, ezért a nő is tehet utalásokat, hogy a pasi vegye a lapot h van esélye.
8/9 anonim válasza:
A tinip_csák miatt van ez. Egó/elvárások az egekben, cserébe nagy nulla.
9/9 A kérdező kommentje:
akkor inkább megpróbálkozok a jelekkel :) Hátha veszi a lapot :)
2014. aug. 7. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!