Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány aki most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány aki most szakított a pasijával, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Az csaj aki tetszik most szakított a pasijával (csaj szakított) és most szeretnék vele ÉN járni :).

Csajok nektek h esne ha mondjuk felhívna egy srác és elkezdenétek beszélgetni utána pedig aztmondja h (hnap valami nagyon fontos dolgot szeretne neked mondani!!

Most mennemkell,szia.....!!)

És másnap elmondja h tetszel neki! és megkérdezi kölcsönös-e?...

VAGY

Haverokk+ barátnőivel közös program lenne és ott elmondom neki kerek perec???

Nektek melyik jön be jobban??

2010. jan. 12. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Öreg! Nehogy így letámadd!
2010. jan. 12. 17:21
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem szomorú!
2010. jan. 12. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nem szomoúr is kell egy kis idő.

Én egyiknek sem örülnék.Inkább éreztesd vele,hogy Te ott vagy mellette,segítesz neki stb.

2010. jan. 12. 17:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Figyelj akkor mégis hogy legyen kapcsolat az egészből???

Mit csináljak h járhassunk??? Ha nemvallom be???

2010. jan. 12. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kicsit húzd az időt.Lehet, hogy nem szomorú,de hogy ha most így egyből belevágna ő is 1-2 nap után, az szerintem nem jó jel.Oké, hogy mondjuk tönkrementa kapcsolatuk, de akkor is gyors ez.Beszélgessetek, és majd csak utána jöjjöna többi.Szerintem legalább 1 hetet kéne várj, bár ez embrefüggő.

Amúgy hány éves vagy?

Mert én elég fiatalnak néztelek, 15 körülinek, bár az iylen korúak nem hinném hogy kerek-perec bejelnetenék, hogy tetszik nekik a csaj.Bár vannak kivételek.

2010. jan. 12. 17:28
 6/7 A kérdező kommentje:
15/f a csaj 14/l
2010. jan. 12. 17:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Midngi a abrátnőivel elmegy a suliban és nemtudom hmehetnék oda miylen témával h dumáljunk legalább:S
2010. jan. 12. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!