Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány aki most szakított a pasijával, mit kéne tennem?
Az csaj aki tetszik most szakított a pasijával (csaj szakított) és most szeretnék vele ÉN járni :).
Csajok nektek h esne ha mondjuk felhívna egy srác és elkezdenétek beszélgetni utána pedig aztmondja h (hnap valami nagyon fontos dolgot szeretne neked mondani!!
Most mennemkell,szia.....!!)
És másnap elmondja h tetszel neki! és megkérdezi kölcsönös-e?...
VAGY
Haverokk+ barátnőivel közös program lenne és ott elmondom neki kerek perec???
Nektek melyik jön be jobban??
Ha nem szomoúr is kell egy kis idő.
Én egyiknek sem örülnék.Inkább éreztesd vele,hogy Te ott vagy mellette,segítesz neki stb.
Figyelj akkor mégis hogy legyen kapcsolat az egészből???
Mit csináljak h járhassunk??? Ha nemvallom be???
Szerintem egy kicsit húzd az időt.Lehet, hogy nem szomorú,de hogy ha most így egyből belevágna ő is 1-2 nap után, az szerintem nem jó jel.Oké, hogy mondjuk tönkrementa kapcsolatuk, de akkor is gyors ez.Beszélgessetek, és majd csak utána jöjjöna többi.Szerintem legalább 1 hetet kéne várj, bár ez embrefüggő.
Amúgy hány éves vagy?
Mert én elég fiatalnak néztelek, 15 körülinek, bár az iylen korúak nem hinném hogy kerek-perec bejelnetenék, hogy tetszik nekik a csaj.Bár vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!