Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira szerintetek jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira szerintetek jó lenne vagy ez az általános hü. Pi. öltözék?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, h. egy világos naci, sötét bőrkabát, színes sál. Sétálni megyünk. Ez túl átlagos? Segítsetek, légyszi, még igen kezdő vagyok :)
2010. jan. 12. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a lényeg. Legyél átlagos add magad. Mintha csak a haverjaiddal mennél el sétálni. persze azért ne ökörködj annyit, és úgy mint azokkal tennéd :)
2010. jan. 12. 17:23
 2/4 A kérdező kommentje:
átlagost úgy értettem, h. mindenki ilyenben mászkál. vagy nem? :/
2010. jan. 12. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
ha annyira egyedi akarsz lenni vegyél fel rózsaszín nyuszijelmezt és ugrálj körbe. télen az emberek logikusan nadrágot, kabátot és sálat hordanak.. -.-"" különben is a srác nem hiszem hogy azt fogja nézni, milyen átlagos a ruhád, ha már randizik veled, tuti nem tart átlagosnak. ;)
2010. jan. 12. 18:17
 4/4 A kérdező kommentje:
sikeres volt :) köszi a válaszokat :) minden tök tuti volt :P
2010. jan. 13. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!