Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hányadik randin lehet szó szexről?
Eddig kb. kétszer randiztunk, nagyon tetszünk egymásnak, legalább is a csaj végig mosolyog, kedves, aranyos.... Úgy érzem, hogy várta, hogy búcsúzáskor megcsókoljam végre... de nem tettem, csak puszit adtam neki és elköszöntem. Szerintetek mire gondolhat ezek után?
A kérdés második fele, hogy ha eddig csak 1 sráccal feküdt le, akkor kb. hányadik randin lehet szó szexről?
Nem így értettem, és a kérdés első felére nem is válaszoltál.
Szóval szerintetek hányadik randin adja be a derekát egy olyan lány, aki kicsit félénk, de akinek szimpatikus vagy?
Ez sok mindentől függ. Például már a korábbi tapasztalatok is meghatározóak sajnos. Ha az előző pasi kihasználta és csak lefeküdni akart vele, mást nem, akkor nyilvánvaló, hogy a következőnél óvatosabb lesz...
Függ attól is, hogy mennyire ismer már. Ezért például jól teszed, ha sokat beszélsz magadról és nem titkolózol, ha úgy érzi ismer, akkor könnyebben megbízik benned.
Függ attól is, hogy mennyire tűnsz komolynak vagy komolytalannak.
És attól is, hogy ő maga mit akar tőled...
Akkor kalkulálj!
Ha már ezen gondolkodsz és csak ez jár a fejedben akkor baj van, magyarán dugni akarsz egy ismerőssel.
Lányként én biztos nem 1-2 randi után tenném szét a lábam.
Persze mint előttem is írták ez sok mindentől függ. Pl. kor is, felnőttként másabb, ha már huszonfölöttiek vagytok. Magamból kiindulva (19/L) biztos várnék 1 hónapot legalább, hogy biztosra menjek, ha megérti akkor okés, ha nem akkor agyő!
A másik kérdésre a válasz: talán félénknek tart, ami lehet előnyös neked, mert így tudja, hogy támadod le egyből és nem csak azt akarod tőle UGYEBÁR...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!