Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amitol a csajok erdeklodni fognak irantam?
Pénztárca :)
Amúgy viccen kívül minden csaj más. Ezt így nem lehet megmondani.
Legyél magas, sötét hajú, barna szemű, kisportolt de ne túl izmos, ne legyél szőrös, elegánsan öltözködj (márkás cuccok az alap), ezenfelül legyen tele a bankszámlád, lakás, sportkocsi, legyél okos, művelt, udvarias, legyen jó a beszélőkéd, ergo szórakoztató legyél, legyél megértő a nőkkel szemben és természetesen az ágyban is te legyél a csúcs.
Lehet hogy kihagytam valamit?
Valami ilyesmi történne: [link]
Persze ebben egy kis medve is van.
Ez egy félig ember félig medve és félig disznó lény. :D
Bocs nem ide akartam. Hanem a http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo.. -ra.
My bad. Ha valaki tudja akkor légyszi törölje.
Attól függ, hogy milyen lányra vágysz. Bulizós plázázós önbizalomtúltengéses, vagy csendes művész, vagy esetleg vagány nagyhangú szókimondó, stb.
Nem egyforma srácokra bukik minden nő. Egy hip-hop-osnak teljesen más jön be, mint egy rockernek, ugyanúgy más férfi tetszik valószínűleg annak a nőnek akinek a Gyűrűk ura a kedvenc könyve, mint annak akinek Bridget Jones naplója.
Szóval azt akarom mondani, hogy a lányoknál sosem lehet tudni, nem lehet minket egy kalap alá venni ebben a témában.
Nekem például fontos, hogy legyen a férfi intelligens és nagyrészt azokat a dolgokat szeresse, mint én. És abszolút hidegen hagy, hogy milliós fizetése van-e, márkás vagy second-hand ruhában jár-e. És én például IMÁDOM, ha szőrös a férfi. Sok nő nem. Ha szőrős vagy, az egyik tábor tagjai nem érdeklődnek, ha csupaszra borotválod magad mindenhol, akkor a másik tábor tagjai...
Ami biztos: legyél megbízható, erőt sugárzó, kedves és előzékeny, és az intelligencia is fontos.
Fontos, hogy ápolt legyél és egészségesnek tűnj, vagyis ne legyél anorex alkat se hájtömeg.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!