Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két tűz között mit tegyek? Azt hiszem kezd őrlődésbe átmenni a dolog.
Van egy srác, aki mindent megtesz értem (mindig kedveskedik valamivel, fantasztikus vele a szex is), de már kétszer átejtett és lelépett! De olyan szinten, hogy miután megkapott szóba sem állt velem.
Van egy másik srác is. Vele félig-meddig járunk, de nem akarja annyira. Mindent megtettem érte. Tőle nem sok viszonzást kapok (én meglepem ezzel-azzal stb, ő semmit nem ad), ő viszont nem lép le, mindenben segít, lehet rá számítani, ő is számíthat rám (a másikra nem lehet)! Nagyon jó barátok vagyunk. Ő valamikor az exem volt, nem tudom újra összejöttünk-e.
Mindkét srácot hagyni kellene, igaz? Nagyon hiányzik a barátság, meg a törődés, amit az exemtől kapok, de rengeteget kivesz belőlem. Az az odafigyelés is hiányzik, amit az első ad nekem (mindenben azt akarja, hogy nekem legyen jó).
Egymás után kavartam a két sráccal, most mindkettő megkeresett és jelezte felém, hogy akar tőlem valamit.
Mit gondoltok? Szerintetek is hagyni kellene mindkettőt?
"Már kétszet átejtett"... és még mindig nem tanultál?
Nem lehet, hogy maradj az exeddel barátok, és válassz
egy harmadikat? Aztán amikor a harmadik fél beválik,
már az exed is tudod hanyagolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!