Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A korosztalyombol mindenki eli az eletet en meg meg csak nem is csokoloztam. Ma mar ez gaz, de miert?
Na jo azert nem vagyok olyan balfek, hogy nem jovok ki a lanyokkal es nem vagyok veluk joban. Sok lany baratom van de azok csak baratok meg stb.. ma mar mindenki kavar mindenkivel, a mai csajok naponta massal fekszenek le. Vannak olyanok is akik a kulsom miatt eloiteleteskednek pedig nem is ismernek. Hogy tudnam azt elerni, hogy vegre legyek tenyleg ugy lannyal, hogy nem csak talikazunk es nevetgelunk hanem esetleg testi kapcsolat is legyen koztunk? Esetleg az sokat javithat a helyzetemen, hogy szeptembertol koleszos leszek mas varosban teljesen uj tarsasagban? Valaszokat elore is koszonom!:)
15/f
Nem gáz ez, csak a mai világban már ha valaki nem részesedik ezekből, hajlamosak azt gondolni a körülötte lévők, hogy ferde hajlamú és emiatt nincs senkije mert pl fiúval nem merne mutatkozni, vagy lehet szégyelli magát, önbizalom hiányos.
Nekem mai napig nincsen senkim 22 évesen, egyrészt azért mert 17 éves korom óta csak a konditerembe járok, meg itthon eszek/alszok, jóformán életem nincsen, cserébe annyi hogy van egy jónak mondható testem amit megnéz egy csaj ha kíváncsi rá.
Én azért nem irigykednék ezekre a gyerekekre, nem a dugásból áll a világ, arról nem beszélve hogy ezek a töketlen kis senkik addig vagányak míg nem mennek majd dolgozni, mert valamikor azt is kell
Ha testi kapcsolatba akarsz kerülni valakivel, akkor rá kell állni arra hogy keresed a vele eltölteni kívánt időt, illetve sokat jártok össze, idővel pedig elviekben ki alakul valami, viszont azt jó ha tudod hogy ehhez két ember kell, lehet neked bejön, de fordítva már ez nem mindig igaz.
Akkor jó a buli, ha a csaj kajálja a személyiséged, és rád áll, nem mindig csak te mutatsz érdeklődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!