Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány fiu, magyar lány? Mik a kilátások?
Nekem sose volt "c" barátom, sose vonzottak. De ismerek rendeseket, van akinek már magyar felesége is van és gyünyürű gyerekeik.
Viszont fontos lenne tudni, h tényleg a putriból való, vagy pedig rendes normális. Pl mivel foglalkozik? vasat lop vagy van vmi rendes foglalkozása, az elég sok mindent elárul róla.
32-esnek igaza van! Én is tapasztaltam hasonlót.
Vissza térve a kérdésre,én hasonló helyzetbe voltam, csak fiúként, annyi külömbséggel hogy a lánynak csak a családja volt részben cigány. Pedig a lány nagyon jó fej volt(és full magyar) de családja, pár rokona, hát undorító, és elment tőle a kedvem, amilyen a cigányok... Igazi csótányok! Igazuk volt előttem szólóknak, ha cigány lenne az utolsó ember, inkább haljunk ki!
Én személyesen hányingert kapok mindentől ami cigány. A beszédstílusuk,járásuk,a közönséges viselkedésük,a bűnözésre és az erőszakra való hajlamuk gyűlöletessé teszi őket a szememben.
(Nem is beszélve a fajtajelleges szagukról)
Inkább kasztráltatnám magam minthogy cigánnyal közösködjek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!