Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cigány fiu, magyar lány? Mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány fiu, magyar lány? Mik a kilátások?

Figyelt kérdés
Régebben egy suliba jártam ezzel a fiuval,és már akkor is madjnem össze jöttünk,de akkor nem zavart,hogy cigány akkor voltam,15,ő meg 18. Most én vagyok 22 ő meg 25,nagyon helyes pasi,de a amikor 15 voltam,akkor láttam utoljára,most fb-ok,beszélgetünk mar 5 napja,de mivel ismerős idegenek vagyunk,és én is tetszem neki,meg ő is nekem,ezért már szeretne találkozni!! De az összes ismerőse fb-on mind cigány,a családját nem ismerem,csak fb-on néztem meg őket,durván cigányok! Én meg még ráadásul benne vagyok egy nagyon rossz kapocsolatba,6 éve van párom,eggyütt is lakunk,a párom magyar,velem egy idős,de ahogy viselkedik,meg beszél velem sokszor,és durva de ilyen fiatalon úgy élünk,mint akik 30éve ritka szar házasságba élnek,egy hónapba,2-3szor élünk nemi életet,ő már többször megcsalt!! Tudom,erre a kérdést sok embertől:Miért nem hagyod el? Mert megszoktam,mert félek változtatni,félek mindentől,én öt soha nem csaltam,meg volt már,hogy beszélgettem,neten,egy két pasival,de ennyi! Ezzel a fiuval meg végképp nem tudom,hogy mi legyen,ja ás tud mindent,hogy van kapcsolatom stb.. Szerintetek?? Gáz mi?

2014. aug. 2. 13:49
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Négyes! Vedd ki a biliből a kezed!
2014. aug. 2. 13:57
 12/36 anonim ***** válasza:
82%

hagyd ott azonnal !

az összes gipsy ugyanolyan

2014. aug. 2. 13:58
 13/36 anonim ***** válasza:
89%
lehet most kedves, majd aztán porig fog alázni , ütni is akár stb..... ha neked ez kell tedd , állj be a közéjük , majd szüld a sok gyereket, éltesd el magad stb, gratulálok hogy ebbe látod a jövőt már nem is azért.......nem 1 lány ismerősöm volt, aki hitt az ilyenbe... eleinte minden kedves volt tök oda lett érte, utána jött a megcsalás, bunkóság , alázás , ne is soroljam.....
2014. aug. 2. 13:58
 14/36 anonim ***** válasza:
79%

Láttam elég példát erre magam körül, mindnek rossz vége lett, a jellemző hogy eleinte teszi a kedves, rendes srácot, majd ha már jó ideje együtt vagytok átváltozik olyan igazi bunkó cigánnyá, aki üt-vág, cselédként használ, persze miután magához láncolt esküvővel, gyerekkel. Az meg tök normális hogy csajoznak összevissza.

Mondjuk a kérdésedből belőled sem nézek ki sok észt, bocsánat. Szar kapcsolatnál a semmi is milliószor jobb. Félsz változtatni, hogy jobb legyen utána neked? wtf? Neked akkor semmilyen kapcsolat nem való. Először szedd össze magad és tanulj meg egyedül élni, másoktól függetlenül.

2014. aug. 2. 14:01
 15/36 A kérdező kommentje:
13-as tök igazad van,de épp azért írtam,hogy a párom magyar,és úgy beszél velem,meg viselkedik velem,hogy úgy mág egy alja alpári cigány sem beszél a nőjével,és velem is rendes volt a párom az elején aztán ki mutatta az igazi oldalát,és pedig magyar,magyarok közt is van elmebajos,nem is a pasitól félek igazán,hanem a családjától meg a baráti körétől,ha lenne az egészből valami,de nem hiszem,hogy lesz,de igazából,mindegy hogy magyar v cigány,igazán rendes pasit ritkaság találni!
2014. aug. 2. 14:02
 16/36 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező! Marhára nem mindegy, hogy magyar vagy cigány.
2014. aug. 2. 14:08
 17/36 anonim ***** válasza:
92%
De nem ám. :D De ha el akarja baszni az életét hagyjátok csak :D
2014. aug. 2. 14:09
 18/36 anonim ***** válasza:
87%

"de igazából,mindegy hogy magyar v cigány,igazán rendes pasit ritkaság találni!"

Baromi könnyű találni, csak te a bunkókra buksz drága hölgyem.

2014. aug. 2. 14:13
 19/36 anonim ***** válasza:
90%
Előbb jönnék össze az alien királynővel, mint egy cigánylánnyal.
2014. aug. 2. 14:13
 20/36 anonim ***** válasza:
13%
Ez a sok "nem vagyok raszista" de meg is.... emberek olyan undoritoak hogy hanyni lehetne tolluk. Kepzeljetek el en cigany vagyok a baratnom magyar es megis jobb kapcsolatunk van mint nemelyik "magyar" kapcsolatnak. Egyet ne felejcsunk el! Hogy nem az szamit ki milyen szarmazasu, mert egy van hogy egy magyar pasi 10x roszab meg alpari modon viselkedik mint 10 cigany.
2014. aug. 2. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!