Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi történt? Velem lehet a baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt? Velem lehet a baj?

Figyelt kérdés

Elhívtam egy lányt randizni, csak sétálgatni, beszélgetni. Ismertem már régebbről is, de most szerettem volna megismerni jobban. Igent is mondott.

Elmentünk, beszélgettünk, de hogy őszinte legyek, nem úgy tűnt mint aki akar. Nem vagyok profi, de odafigyelek a testbeszédre, meg hogy mit hogy mond. Pld. próbáltam beszéltetni, hogy ne álljon le a téma, ő válaszolt is, de nem is igen kérdezett vissza.

Vége lett a randinak és kicsit furán éreztem magam, hogy velem van-e a baj? Vagy miért fogad el egy ilyen meghívást egy lány, hogyha nem is érdeklem?

(Nem hiszem hogy rosszul vettem le a jeleket, eléggé érthető volt. Randiztam már lánnyal akin nehezen lehetett észrevenni hogy érdeklem, de a randi végére feloldódott, de ő teljesen más)

2014. aug. 1. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak lassabban oldódik fel. Szerintem hívd el megint aztán majd meglátod mi lesz.
2014. aug. 1. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp hívd el megint. Ha igent mond, tuti nem érezte magát rosszul, csak ő ilyen. Ha nemet mond, akkor lehet hanyagolni kellene. Olyat kérdezz, amire sokat tud válaszolni.
2014. aug. 1. 14:01
 3/7 A kérdező kommentje:
direkt olyat kérdeztem. Beszéltettem elég sokáig. Elhívtam még egyszer, nemet mondott. Még a nem is azért hogy bármi összejöjjön vele később, hanem azért hogy megértsem hogy mi volt ez. Egyértelműen elzárkózott/passzív volt végig. Mondjuk nevetett is, ami eléggé őszintének tűnt, ezért vagyok teljesen összezavarodva... Főleg, hogyha ő is tudja hogy több idő kell neki oldódni, akkor a második meghívást miért utasította vissza?
2014. aug. 1. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor találkoztatok elsőnek? Mert ha igen akkor lehet élőben annyira nem jöttél be neki. Sajnos előfordul az ilyen. :S

Megindokolta, hogy a második randiban miért nincs benne?

2014. aug. 1. 14:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Régről ismertem már, de nem volt se közös ismerősi körünk se semmi más hogy találkozhattunk volna, vagy beszélgethettünk volna, ezért kérdeztem meg hogy van-e kedve találkozni. Szóval látott már, ismert is, csak nem közelről. Ezért nem értem. Mert nyilván azért fogadta el, mert bejöttem neki valamennyire és ő is jobban meg akart ismerni, ahhoz hogy kialakuljon bármilyen kapcsolat köztünk, de akkor miért volt ilyen?
2014. aug. 1. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor nem jöttél be neki.

Ha elfogadta volna a második találkozót, akkor azt mondanám, hogy félénk a csaj, de így hogy nem fogadta el, nekem nagyon az jön le, hogy nem tetszel neki. :/

Persze ha nem ér rá és azért nem tud menni az megint más.

2014. aug. 1. 14:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem nekem is teljesen az jött le hogy nem jöttem be neki. Ezt persze le lehet vonni a randi végén. De ha ő eleve olyan volt... Nem tudom elmagyarázni, de ha valaki azt mondta volna hogy kényszerből van ott az eleje óta, elhittem volna (bár ez kicsit gáz rám nézve).
2014. aug. 1. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!