Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell kézen fogva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell kézen fogva sétálni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy hogyan illik? A fiú fogja a lánynak a kezét hátulról vagy elölről? Ha tudtok képet mutatni az is jó. De nagyon nem vágom hogyan illik és hogyan nem.
2010. jan. 11. 15:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
A fiú jobb oldalán megy a lány. Az minegy hogy előlről vagy hátulról fogod meg!
2010. jan. 11. 15:17
 2/25 anonim ***** válasza:
73%
a lényeg hogy baloldalon menj, jobbról csak k betüsök... kutya, ku... érted... ezt sajnos sokan elfelejtik pedig elég alap lenne. kezét meg ugy fogod hogy ne törjön ki egyikötöké se, ne legyen kicsavarodva, amugy meg tökmindegy
2010. jan. 11. 15:26
 3/25 anonim ***** válasza:
14%
olvasd már el az illemtant te nagyok*s! baloldalon mennek a kuyták és a k**vák... te a barátnődet a bal oldalra irányítod??
2010. jan. 11. 15:29
 4/25 anonim ***** válasza:
80%

3. olvasd már el mit irt b+

a lényeg hogy baloldalon menj = ergó a csaj megy jobb oldalon nem? tanulj meg olvasni aztán ugass

2010. jan. 11. 15:41
 5/25 anonim ***** válasza:
76%
Etikett és protokoll: A férj a feleségét mindig a jobbján vezeti, de édesanyját, vagy más ismerős rokon nőt a balján.
2010. jan. 11. 15:44
 6/25 anonim ***** válasza:
39%
te olvasd már el mégegyszer. jobb oldalról mióta mennek a kutyák??
2010. jan. 11. 15:47
 7/25 anonim ***** válasza:
39%
meg amúgy is honnan tudod hogy fiú, vagy lány kérdezte? és ő meg mire válaszolt?
2010. jan. 11. 15:48
 8/25 anonim ***** válasza:
69%
Nyilván nem lány kérdezte, ha csak nem leszbi/bi.
2010. jan. 11. 15:53
 9/25 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem simán mekérdezheti egy lány, hogy nagy általánosságban hogy is illik...
2010. jan. 11. 15:55
 10/25 anonim ***** válasza:
57%

ez de nagy :D leesett hogy félreérthető lesz de addigra elpostoltam, szal baloldalon a fiu és jobboldalon a lány :D de ha akarod tudni értelmezni akkor megyaz, csak ha keresed a balhét akkor valóban bele lehet kötni, bocs nem figyeltem rá hogy a pötsfejek elleni védelmet beépitsem és ne lehessen belekötni...

amugy meg mér kérdezne ilyet lány hogy hogy sétálojon kézenfogva egy lánnyal?

2010. jan. 11. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!