Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok járt már közületek valaki így?
Egy lánnyal nagyon régóta beszélsz a neten és nagyon messze is laktok egymástól de a lány nem akar, nem mer talizni veletek. Tudjátok hogy néz ki a másik és minden nap beszéltek. Pikánsabb témában is :-)
Mi lett a beszélgetésből? Tali vagy abbamaradt?
van több variáció.
volt hogy nagyon szimpatikus volt a csaj,de nagyon titokzatos a személyével kapcsolatban,aztán csak kiderült,hogy bivalybasznádi,ezért felejtős lett,mert az ország másik végére nem megyek át és a beszélgetést is felfüggesztettem.
a nem mert talizni dologra is volt példa.
ott annyi volt,hogy addig csűrtem csavartam,amíg úgy hoztam össze a randit,hogy az ne legyen randi.
magyarul elhívott edzeni egy helyre.
és nem húzom túl,ha 1 hónap pötyögés-napi 1-2 stati-után sem jutok dűlőre,akkor értelmetlen.
max arra marad jó,hogy különböző online oltásokat tesztelek rajta,amiket aztán bevetek valódi célpontokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!