Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy ilyen nőről? (lent kifejtve)
* minden nap hajat mos, festi a haját
* ha megérinti a kukát, azokkal kezet mos szappannal
* minimum havi 25 ezret költ ruhákra/cipőkre/táskákra/parfümre (mikor melyikre)
* nem eszik cukrot, csak édesítőt használ sütéskor/főzéskor/kávéba
* szex után mindig megmosakszik alul több ezer ft-os intim szappannal
* alig sminkeli magát, csak szolidan
* konditerembe jár, drága kiegészítőket szed
* olyan szakra jár egyetemen, ahová nagyon nagy a túljelentkezés (bölcsész), fizetősre
* minden nap hajat mos, festi a haját -- Zsírosodni fog a haja nagyon, bár ha minden nap mossa.. akkor úgyis mind1. Bár sztem felesleges naponta, elég lenne 2-3 naponta
* ha megérinti a kukát, azokkal kezet mos szappannal -- egészségére
* minimum havi 25 ezret költ ruhákra/cipőkre/táskákra/parfümre (mikor melyikre) -- O_O
* nem eszik cukrot, csak édesítőt használ sütéskor/főzéskor/kávéba -- egészségére
* szex után mindig megmosakszik alul több ezer ft-os intim szappannal -- azért kissé túlzásba viszi.. elég lenne egy zuhany, olcsóbb és praktikusabb is
* alig sminkeli magát, csak szolidan -- egészségére
* konditerembe jár, drága kiegészítőket szed -- ha a saját pénzéből akkor egészségére
* olyan szakra jár egyetemen, ahová nagyon nagy a túljelentkezés (bölcsész), fizetősre -- pénzkidobás (mint ahogy sokminden más a felsorolásban)
Igényes.
Én is kb ilyen vagyok, csak vegyész szakon tanulok. :)
- ne fesse
- ha nem tőlem veszi el a pénzt azt csinál amit akar ha nem emiatt van éhezés
- dicséretes, de remélem nem szintetikus édesítőt hanem természetben előforduló alacsony glikémiás indexű dolgokat
ennyi a kivetni valóm.
Azokat a dolgokat leszámítva, amiket egy átlagos rápillantásából nem lehet megállapítani, azt mondanám, hogy tucatlány.
Szaladgál vagy 500 minden plázában.
Bölcsész? Ehh...
Minden nap hajmosás: ezt de meg fogja bánni!
Több ezer ft-os szappan meg egyéb "pénzem van és szórom" kifejezés: te fizesd magadnak!
Amúgy nem vagy valami nagy különlegesség, mielőtt annak képzeled magad. Nálad szerényebb lányokra jobban hajtanak. Vagy csak kellemetlen dolgokat emeltél ki magadról, vagy elég fellengzős lehetsz. Ez nem tetszik.
Szerintem ez a nő:
* minden nap hajat mos, festi a haját
* ha megérinti a kukát, azokkal kezet mos szappannal
* minimum havi 25 ezret költ ruhákra/cipőkre/táskákra/parfümre (mikor melyikre)
* nem eszik cukrot, csak édesítőt használ sütéskor/főzéskor/kávéba
* szex után mindig megmosakszik alul több ezer ft-os intim szappannal
* alig sminkeli magát, csak szolidan
* konditerembe jár, drága kiegészítőket szed
* olyan szakra jár egyetemen, ahová nagyon nagy a túljelentkezés (bölcsész), fizetősre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!