Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nem lájkol semmit, más lányok képeit viszont lájkolgatja. Jelent ez valamit?
Tudtommal csak velem találkozgat, a haverjai úgy viselkednek velem, mintha már járnánk, és ő is néha, minden nap keres, elmeséli mi történt vele aznap és érdekli h velem mi történt, sokat foglalkozik velem, habár személyes találkozásunk még csak néhány volt. Pár hete beszélgetünk, de már egy ideje ismerjük egymást. Lehet hülyén hangzik, h ezen kattogok, de kicsit idegesít, h a többi csajnak lájkolgatja a képeit, nekem viszont soha semmit nem lájkolt még. Ugyanakkor aranyosan udvarol, flörtölget velem, tényleg úgy érzem h én vagyok az egyetlen, akire úgy koncentrál, h kapcsolatba kezdjen velem... Ám ez akkor is idegesít. Mit gondoltok, nekem miért nem lájkol, más lányoknak pedig miért lájkol? :(
20/L
higyétek el, ha már másnak lájkol ott baj van
ha ismerkedünk, és valakivel komolyan gondoljuk, akkor ennyi legyen már bennünk hogy nem sértjük meg a másikat, még ilyen kis aprósággal is!
2válaszadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!