Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell megnevettetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell megnevettetni valakit?

Figyelt kérdés

Itthon, családi-baráti közegben néha már én nevetek a saját hülyeségemen, hát még a többiek!

Mivel még nem igazán volt randim, de mostanság lesz, ezért attól félek, hogy nem fogom tudni megnevettetni, mert nagyon zárkózott vagyok! De attól is tartok, hogy egyszerűen nem jut semmi az eszembe, mert leblokkolok.

Mit tegyek?

2014. júl. 23. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
csináld jó gyorsan
2014. júl. 23. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Járj csirketáncot!
2014. júl. 23. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
amúgy vicces sztori kell. erről jut eszembe azt történt itt meg ott, hogy blabla.
2014. júl. 23. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
kérdezd meg baszabit
2014. júl. 23. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, add önmagad, az be vállik, ha nem eröltetett a humorod.
2014. júl. 23. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:

én egy kis alkoholal oldanám meg

már nem annyival hogy berúgj hanem csak pont annyit hörpinteni hogy a gátlásosság elszálljon

2014. júl. 23. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!