Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon összevesztem a pasimmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon összevesztem a pasimmal azon h nem foglalkozok vele! De nem tok mit tenni mert nagyon sokat kell tanulnom mek edzések szakkörök. és nem tudom h mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Hát. Egy valamit ne csinálj: ha szakít Veled, ne bántsd.
2010. jan. 9. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Bizony, sokat kell tanulnod, emrt még írni sem vagy képes, ez világosan látszik. Ha csepp esze van (amit kétlek, hisz veled jár), akkor otthagy megrohadni.
2010. jan. 9. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:

ha nem tudod megértetni vele h neked iskolai foglalkozások vannak és tanulnod is kell, akkor ez egy nagyon önző és értetlen gyerek.

Ha megérti, akkor pótoljátok be a közös programokat hétvégén!

2010. jan. 9. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted nagyon, akkor hagy őt, hiszen ez a kapcsolat így nehezen lesz kivitelezhető. Keress egy olyan fiút, aki szintén elfoglalt és akkor megért téged is és így könnyebb lehetne. Szerintem különben nagyon is helyes, hogy a suli az első és ha a fiú szeret, akkor ezt meg is kell, hogy értse!!!
2010. jan. 9. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt vágta a fejemhez a barátom. Tanulok és dolgozom. Hét közben mindig munka van és nem mindig tudok vele foglalkozni, ha sok a munka, de igyekszem. Pénteken esete nálam van. Hétvégén suli van reggeltől estig utána holt fáradt vagyok, de rendszerint minden szombat este átjön hozzám és legalább 1ig 2ig itt van. Vasárnap reggel meg együtt vásárolgatunk, aztán ő visszamegy az egyetemre. Hosszú ideje magamra sem volt időm, mert minden szabadidőmet rá szánom. Folyton morgolódik mert dolgozom (muszáj ebből fedezem a tandíjamat). Próbálom jobbá tenni a kapcsolatunkat. Sokat beszélek vele reggelente és este telefonon. Ha napközben otthon van interneten emaileket küldök neki vagy smst. Ha szabadságon vagyok, akkor elmegyek hozzá. Így jobb helyzet, de jobb lenne, ha irányomba is tanúsítana némi megértést.
2010. jan. 9. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!