Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta nincs barátnőm, és nővel is több hónapja nem voltam, mit tegyek, hogy ez változzon?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 00:28
1/10 Didiiayer válasza:
Talán keresni kéne egy barátnőt.
2/10 anonim válasza:
Közeledj ahhoz, akihez vonzódsz!
3/10 A kérdező kommentje:
Jelenleg kiszemelt nincs, már minden a környezetemben ismert lánnyal akivel tudtam és akartam "összejöttem" valamilyen formában, ez olyan mint amikor az ember kifogy az ihletből, viszont az új behatások meg rendre elkerülnek, és amire azt hiszem,hogy lehet valami az mindig futóra sikerül.
2014. júl. 22. 01:13
4/10 anonim válasza:
A régiekkel mi a baj?
Sokaknak egy egész életre elég egy, és nem hagyják ott.:)
5/10 anonim válasza:
Menj el egy discóba,tele van r*bikkel!Ha barátnőd nem is lesz,szexelni tudsz:)
6/10 A kérdező kommentje:
régiekkel mi a baj?:) Majdnem kivétel nélkül mindnek van valakije vagy szimplán nem érdekel...discoba... barátnő kell nem r*banc ,de egyébként igazad van
2014. júl. 22. 11:00
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem kell az Neked. Csak gondold végig alaposan, hogy mivel jár.
8/10 anonim válasza:
6: Akkor Veled is van egy kis bibi: miért tetszik meg Neked olyan lány, aki kisvártatva már nem érdekel? Nekem nem is tetszik meg olyan, aki nem fog érdekelni 500 év múlva, másik testben is! Ha valaki megtetszik, annak nyomós okai vannak, amik nem foszlanak csak úgy szerte.
9/10 A kérdező kommentje:
ha a tetszik alatt, azt érted ,hogy szerelmes voltam belé akkor valóban igazad van, párszor voltam csak szerelmes ,mind bonyolult volt ,de mindegy is.
2014. júl. 24. 11:15
10/10 anonim válasza:
9: Hát őket udvarold most körbe, hogy kiderüljön, hányadán álltok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!