Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, akit gyakran látok a buszra várva. Hogyan szólítsam meg, mit mondjak neki? Ez nem leszólításnak minősül?
Tudni kéne, hogy ő észrevett-e már téged.
Ha szemeztek, akkor mosolyogj rá, ha ő is visszamosolyog, akkor nyert ügyed van, menj oda hozzá.
lépj oda hozzá ls mond meg neki h már sokszor láttad
kérdezd meg töle h merre lakik és kísérd el (ha megengedi) és közben beszélgessetek h hány éves esetleg még iskolába jár de csak kedvesen és viccesen :)
sok sikert
B.
Utolsó elötti válaszoló vagyok.
Jah és velem pont rég volt egy ilyesmi,szinte minden stimmelt abba a fiúba,csak az nem,hogy alig értettem amit mond:D,szal még tippnek,érthetően beszélj:D
Barbi
jééééé xD te is Barbi vagy?? :)
én is.. am az elötted válaszoló vagyok :)
visszatérve a kérdésre... :)
és ne mondj opyan dolgokat ami csak szerinted vicces.... mert nagyon gagyi tud lenni.. inkább csak jófej legyél vagy oylan poénokat süss el ami tuti siker :)
és ha már köszöntök el egymástól akkor következö randi biztosítása érdekében hívd el vhova :)
sok sikert!
én is Barbi :D
Jéééé,tök jó mind2-en Barbik vagyunk:D
Szóval a kérdésre...:D
Leírhatnád,hogy eddig mi történt,mert úgy egyszerűbb:)
de,még tipp,nem kell olyan nagyon menő cuccokba menned(ha izgulsz megeshet,hogy a legjobbat akarod,és ezért kicsíped magad...:),hanem próbáld valamelyest a lányhoz hasonló öltözéket találni..:DD,nem úgy értem,hogy rózsaszín miniszoknya,egy toppal:D,de,ha pont vmi ilyesmi lenne rajta,akkor már tudod is,hogy kihívóan öltözik,és akkor te se vmi hosszúújjú dzsekibe menj:),hanem,akkor lazább cuccba,de,ha mondjuk ő egy hosszú farmer gatyába megy,és egy rövidújjú pólóba,akkor te vmi fekete gatyába,és rövidújjú pólóba.Szal ezt most nem muszáj megfogadnod,hogy pont így öltözöl,hanem,ahogy látod a csajt,ahhoz képest ne vmi teljesen más stílusút vegyél fel(Nah,jó ezt már nem tudom elmagyarázni)Remélem megtudtad érteni,és segítettem vmit.
A másik Barbi:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!