Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk. Nektek bejonnek-e a szep es okos, de kisse szegyenlos csajok?
Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 14:01
11/32 anonim válasza:
Nem mert anyukám azt mondta ha egyedül vagyok itthon, ne engedjek be senkit.
10 éves kisfiú
12/32 anonim válasza:
14:47-es. Igenis van ilyen lány!
Nem mondom h egy bombázó vagyok de csúnya sem. Okosnak okos vagyok bár nem fújom az összes számnak a gyökét..:) Viszont elég szégyenlős is vagyok:S
13/32 anonim válasza:
Lehetnétek kicsit többen ;)
19F
15/32 anonim válasza:
Nekem csak az ilyen csajok jönnek be. Nagyon szeretem, ha egy csajt zavarba lehet hozni. Nem szeretem a túlzottan magabiztos nőket.
16/32 anonim válasza:
Hát ha beszédes attól függetlenül,hogy szégyenlős akkor igen:)
De egy haveromnak olyan csaja volt,hogy 3 szót ha mondott a két év alatt nekem,pedig én elég beszédes vagyok:D
Na olyan nem kéne:D
17/32 anonim válasza:
Aki ilyen, igazán adhatna valami elérhetőséget. Tele van már a tököm, hogy a szép csajok nagyrésze hihetetlen buta, és öntelt, aki meg okos, az még annyival öntelltebb :D
18F
18/32 anonim válasza:
15:18 és 15:49 MSN,myvip,iwiw, valami?:D
19/32 anonim válasza:
Uhh sok tapló.. Meg kéne őket taposni. Hát alapból egy jó lány az észnél, aztán a szépségnél, majd a stílusánál fog meg egy pasit. A szégyellőség nem rossz, de néha túl sok a gátlás. Rá kell jönniük a gátlásos lányoknak, hogy jó közegben fel kell oldódni. :)
20/32 anonim válasza:
15:18-as vagyok. Elérhetőség? (Sajnos) nem keresek társat, másfél éve foglalt vagyok:) De hátha a másik leányzó:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!