Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Havi szinten hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Havi szinten hány lánynál "próbálkoztok", amikor épp nincs senkitek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 23:12
 1/6 Mr. Truth ***** válasza:
jönnek azok maguktól is... nem kell elérhetőnek tünni mert a nőknek MINDIG az kell ami nem lehet az övék...
2014. júl. 19. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát az elmúlt honapban 8 csajjal kavartam.
2014. júl. 19. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Egynél sem, Mr. Truth módszere eddig fényesen bevált csak ellentétes hatással, a kutyát sem érdekeltem. :)
2014. júl. 19. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Igazából vicces, de a lányok többet próbálkoznak nálam, mint én náluk. De ez részben ilyen munkaköri kötelesség lehet náluk. (Bár, étterem, etc.)

Ha látok valakit, aki szimpatikus, azzal leállok beszélgetni, de sok dologtól függ.

30F

2014. júl. 19. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
0. zéró. "hátulról támadós vagyok." Kiismerem a másik személyiségét, majd eldöntöm, hogy akarok-e tőle többet vagy nem. Nálam hosszabb folyamatot vesz igénybe az ismerkedés. Egy nálam 10 évvel idősebb nőre se tettem be a derekam amikor elhívott magához, sem akkor amikor hajnaltájt rámírt egy ismerős, hogy egyedül van otthon. Tévhit, hogy a srácok mindegyike csak lyukhajhász. Ezt elkéne már felejtenetek. Mindenesetre köszönöm a női nemnek, hogy ilyenné tett, bizonytalannak. 25
2014. júl. 19. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:
0.
2014. júl. 20. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!