Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki azt mondja, hogy az első csók nagyon rossz. Tényleg az lenne?
Figyelt kérdés
Még nem jött el az én első csókos időm, csak kíváncsi vagyok mitől ilyen szörnyű... :) 15/L2014. júl. 19. 22:57
11/12 anonim válasza:
Én csak annyira emlékszem belőle, hogy attól a pasitól kaptam, akibe bele voltam zúgva, azon az éjszakán, amikor kimutatta, hogy tetszem. Amikor láttam, hogy meg akarja a számat puszilni, engedtem, pont ezért. Én abban a percben amikor összeért az ajkunk lefagytam, mert nem tudtam hogy kollaboráljak - pláne mikor már átdugta a nyelvét -, s amúgy is meg voltam győződve, hogy majd lesz több, s begyakorlom. Kőbálványként nemigen élveztem a csókot, nagyon fura érzés volt. Csak örültem, hogy végre valahára... Soha többet utána nem volt csók, max puszi köszönéskor vagy búcsúzáskor. 1 randi volt, és még pár baráti találkozás ezután, sok fájdalommal. Főképp azért, mert azzal a tudattal maradtam, hogy ellopták az első csókomat, s nem lett semmi belőle.
12/12 anonim válasza:
Előző vagyok, lemaradt: 23 L vagyok, és kb. 9 hónapja volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!